26 / 04 / 2024

Tanfer Kemerli Karşıyakayı taçlandırmak istiyoruz

Tanfer Kemerli Karşıyakayı taçlandırmak istiyoruz

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Harita ve kadastro mühendisi Tanfer Kemerli, projelerinin hazır olduğunu belirterek, " Karşıyaka'yı taçlandırmak istiyoruz " dedi...

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Kemerli ve Erol Mordonlu ortaklığında kuruldu.

BİM'de Kemerli Masaj Aleti 449 TL, Pilates Topu 65 cm 119 TL'ye satılacak! BİM 13 Ekim aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 13 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu kapsamda pek çok ürün uygun fiyata satışa çıkarılacak. İşte BM 13 ekim 2023 aktüel ürünler kataloğu...

BİM’de yok satacak indirimler başladı! Pijama takımı 179 TL’ye, kemerli masaj aleti 449 TL’ye, tava 115 TL’ye düştü!

BİM’de resmen yeri göğü inletecek indirim kampanyası cuma günü başlıyor. Bu kapsamda, pijama takımı 179 TL’ye, kemerli masaj aleti 449 TL’ye, tava 115 TL’ye düşecek. İşte 13 Ekim 2023 BİM fiyat listesi...

BİM’de 6 parça kulplu çay bardağı 125 TL’ye, kızartma tenceresi 135 TL’ye, kemerli masaj aleti 449 TL’ye düştü!

BİM, 13 Ekim tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda, 6 parça kulplu çay bardağı 125 TL’ye, kızartma tenceresi 135 TL’ye, kemerli masaj aleti 449 TL’ye düşecek. İşte 13 Ekim 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

Tanfer Gayrimenkul Tarım Hayvancılık Üretim Ve Araç Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Tanfer Gayrimenkul Tarım Hayvancılık Üretim Ve Araç Alım Satım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nihat Tanfer ve Talat Mehmet Tanfer ortaklığında kuruldu.

Serta Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serta Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli ile Serdar Kuru ve Tanfer Demir tarafından kuruldu.

Kemerli müteahhit tanıkken borçlu oldu, tüm mal varlığına haciz konuldu!

Antalya'nın Kemer ilçesinde, 2006 yılında bir müteahhidin tamamlandığı inşaata ortak olan Haşim Hasanoğlu, müteahhidin üçüncü ortakla arasında yaşanan davada tanıkken, ilerleyen süreçte borçlu oldu.

Tayvan’da Nanfangao Köprüsü çöktü!

Tayvan’da Yilan bölgesinde yer alan turistik yerlerden biri olan Nanfangao limanındaki kemerli köprü çöktü. Gerçekleşen kazada en az 10 kişinin yaralandığı ve 5 kişinin kaybolduğu iletildi..

Çin dünyanın en büyük kemerli demiryolu köprüsünü inşa etti!

Çinli mühendisler, Güneybatı Çin eyaleti Yunnan'da, Nujiang nehri üzerine dünyanın en büyük kemerli demiryolu köprüsünü inşa ettiler. 

Malatya'ya yeni köprü inşa ediliyor!

Yaklaşık 45 sene hizmet veren 5 metre genişliğindeki köprünün yerine Malatya Büyükşehir Belediyesi, 7 metre yüksekliğinde, 10 metre genişliğinde,  15 metre uzunluğunda kemerli köprü inşa ediyor.

Ümraniye'ye iki yeni ilkokul geliyor!

Eğitim alanında önemli çalışmalara imza atan Ümraniye Belediyesi, ilçeye iki ilkokul birden kazandırıyor. Yukarı Dudullu Mahallesi’ndeki Sadrettin Tanfer İlkokulu ve Altınşehir Mahallesi’nde bulunan Hasan Özaydın İlkokulu’nun çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri Kocasinan'a modern şadırvanlar!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu çerçevede Turgut Reis Camii ’sinde yapılan Selçuklu mimarisinden esintiler taşıyan ve aynı zamanda son derece modern çizgilere sahip kemerli şadırvanı yerinde inceledi.

Erzurum'un yol standartları yükseliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi kırsalda yol standartlarını yükseltiyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Horasan ilçesi Velibaba-Şeyhyusuf-Kemerli grup yolunda 10 kilometre yol standartlarını yükseltme çalışması gerçekleştirdi.

Tanfer Kemerli Karşıyakayı taçlandırmak istiyoruz Haberi

Tanfer Kemerli Karşıyakayı taçlandırmak istiyoruz

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Tanfer Kemerli, projelerinin hazır olduğunu belirterek, "Karşıyaka'yı taçlandırmak istiyoruz" dedi. Harita ve kadastro mühendisi olan başkan adayı Tanfer Kemerli, Örnekköy Mahallesi'nde yaptığı gezide kentsel dönüşümle ilgili kimsenin yaşadığı bölgeden uzaklaştırılmayacağı sözünü verdi. İlçede yol sorununun ciddi boyutlara ulaştığını aktaran Kemerli, "Şu an Karşıyaka'nın herhangi bir yerinde yangın çıksa itfaiye yollardan geçemez. Vatandaş bir yerden bir yere ulaşabilmek için büyük sıkıntı yaşıyor. Bunların hepsini çözecek projelerimiz var" dedi.


Posta...