16 / 04 / 2024

Tank ÖWA Alpha GmbH

Tank ÖWA Alpha GmbH

Akfen Holding, TAV Havalimanları Holding'de sahip olduğu yüzde 8,119 payının tamamını, Tank ÖWA Alpha GmbH'ye sattı.

Maxwell Contınental Tank Servis Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Maxwell Contınental Tank Servis Mühendisliği Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal İnce tarafından kuruldu.

Volvo’dan rakiplerini çılgına çevirecek hamle; Olay olacak

Volvo, otomobil dünyasında dikkat çekici bir hamleyle karşımıza çıkıyor. Ünlü otomobil üreticisi, piyasaya sürmeyi planladığı yeni modeliyle rakiplerini şaşırtmaya hazırlanıyor. İşte bu yeni "yolun tankı" olarak nitelendirilen aracın özellikleri...

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

Fırst Choıce Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst Choıce Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile M.A.M. Elsayed Eleıwa tarafından kuruldu.

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Hıwa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıwa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Zakı Mohammad Souleman tarafından kuruldu. 

Fakir Tam Otomatik Türk Kahve Makinesi'nde cebinize iyi gelecek indirim fırsatı! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi 

Fakir Kaave Uno Pro Tam Otomatik Türk Kahve Makinesi, 1 lt su tankı kapasitesi, dokunmatik kontrol paneli ve aydınlatmalı pişirme yuvası ile kahve severlerin gözdesi oluyor. 

Goldmaster Gm-7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Goldmaster GM 7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü,seramik tabanı ve yüksek ısı gücü ile ütü yapmayı kolaylaştırıyor. Gelişmiş buhar istasyonu özellikleri arasında; ayrılabilir su tankı, kordon saklama bölmesi ve taşıma kilidi bulunuyor.

Tefal Buhar Kazanlı Ütü en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Ütüsünü yenilemek isteyenler için Tefal buhar kazanlı ütü yüksek buhar basıncıyla,kaymaz çelik taban tasarımıyla ve geniş su tankıyla etkili ütüleme hizmeti sunuyor.Peki dikey ütü performansı da sergileyen ütünün diğer özellikleri neler?

Fakir Buhar Kazanlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir buhar kazanlı ütü gelişmiş motor gücü ve geniş su tankı hacmiyle kusursuz ütü performansı ortaya koyar. 3 yönlü otomatik kapanma özelliği ile kullanılmadığı an kendini kapatarak güvenli ortam oluşturur. Peki ürünün diğer özellikleri neler?

Arzum  Buhar Kazanlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Ütüsünü yenilemek isteyenler için Arzum,geniş su tankı,yüksek buhar gücü ve optimal seramik tabana sahip buharlı ütüyü tüketicisiyle buluşturuyor. Peki buharlı ütünün özellikleri neler?

Alpha Building İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpha Building İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Halis Bingöl tarafından kuruldu.

Franke ankastre kahve makinesi fiyatına inanamayacaksınız! İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Franke ankastre kahve makinesi, siyah ve şık tasarımıyla dikkatleri topluyor. Franke ankastre kahve makinesi, 1,80 litrelik su tankına, dijital beyaz LCD ekrana, 1.35 kW güce sahip. Peki Franke ankastre kahve makinesi fiyatı kaç lira? İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Tank ÖWA Alpha GmbH Haberi

Tank ÖWA Alpha GmbH

Akfen Holding, TAV Havalimanları Holding'de sahip olduğu yüzde 8,119 payının tamamını 160 milyon ABD doları bedelle, Tank ÖWA Alpha GmbH'ye sattı. 


Akfen Holding'in açıklaması:

Şirketimizin TAV Havalimanları Holding A.Ş.'de sahip olduğu %8,119 payının tamamının, 160 milyon ABD doları bedelle, TAV Havalimanları'nın mevcut ortaklarından Tank ÖWA Alpha GmbH'ye satışına ilişkin olarak 09.06.2017 tarihinde hisse satış anlaşması imzalanmış olduğu açıklanmıştı.

Kapanış şartlarının tamamlanmasının ardından 07.07.2017 tarihi itibarıyla hisse devri tamamlanmıştır.


TAV Havalimanları Holding'in açıklaması:

TAV Havalimanları Holding A.Ş. ("TAV") ortaklarından Akfen Holding A.Ş.‘nin TAV'da sahip olduğu  yüzde 8,119 payının tamamının, mevcut ortaklarımızdan Aéroports de Paris Grubu'nun hisselerinin tamamına sahip olduğu iştiraki Tank ÖWA Alpha GmbH'ye hisse devrinin 7 Temmuz 2017 tarihi itibarıyla tamamlandığı duyurulmuştur. 


Sözkonusu hisse devri sonrasında TAV Havalimanları Holding A.Ş.'nin yeni ortaklık yapısı aşağıdaki gibi...