25 / 04 / 2024

Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır

Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır

Tapu işlemleri belli yaş aralıklarında yapılmaktadır. Tapu devri nedir, Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır? İşte detaylar!

İŞKUR Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alımı! Kura tarihi resmen belli oldu! Mülakat yok! Fırsatı kaçırmayın

Sağlık Bakanlığı İŞKUR aracılığıyla 8 bin personel alımı yapacağını açıklamıştı. Personel alımı kurası öncesi başvuru tarihi 23- 27 Şubat tarihlerinde tamamlandı. Peki Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kurası ne zaman? Başvuru sonuçları nereden, nasıl öğrenilecek?

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Rapor ve reçete için artık hastaneye gitmeye gerek kalmayacak! Sağlık Bakanı Koca yeni sistemi açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık sistemine yönelik yeni düzenlemeleri açıkladı. Koca, 'reçete' ve 'rapor' için vatandaşların hastanelere gitmesine gerek kalmayacak.

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Deprem bölgesi için Genel Sağlık Sigortası düzenlemesi: Süresi resmen uzatıldı! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, deprem bölgesinde yer alan şehirlerde Sağlık Sigortası (GSS) kapsamında yapılan düzenlemelerin süresinin 30 Kasım'a kadar uzatıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar... 

Sağlık Bakanlığı temizlik görevlisinde yedek atama yapacak! İşte yedek atama için şartlar

Sağlık Bakanlığı'nın personel alımına ilişkin duyuru yayınlandı. Bu önemli ilanın ardından, yedek adayların atanmasına dair bir duyuru da gerçekleştirildi. İlgili başvuru için gereken belgelerin detayları ise duyuruda belirtildi.

Sağlık Bakanlığı kura ne zaman açıklanacak? Kura işçi alımı ne zaman açıklanıyor?

Sağlık Bakanlığı’nın yapacak olduğu için alımı için kura tarihleri merak konusu oldu. Sağlık bakanlığı 10.900 işçi alımı başvuruları 22-27 Mart tarihleri arasında alındı. Başvuruların bitmesiyle birlikte adaylar kura tarihi adını araştırmalara başladı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

2023 Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi tarihi belli oldu! Bakan Koca tek tek açıkladı!

Yüz binlerce adayın Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak için beklediği kura çekilişinde geri sayım başladı. Tarih kesinleşirken, ayrıntılar da merak konusu oldu. İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı personel alımı! KPSS puanı 2022 yılına ait olsa bile işe alınacak!

Sağlık bakanlığı 30 müfettiş yardımcısı alımı yapacağını yayınladı. Yapılacak alımlar Teftiş Kurulu Başkanlığı adına olacak. Alımlar Ankara’da gerçekleştirilecek. Alım için tarihler belli oldu. İşte tüm detaylar…

Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2023? 10 bin 900 işçi alımı için kura çekim tarihi açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurularını yapan adaylar kura çekim tarihi için araştırmalara devam ediyor. İşte Sağlık Bakanlığı kura çekimine dair detaylar!

GSS borçları ne zaman siliniyor? İşte Sağlık Sigortası prim borçları hakkında merak edilenler

Gelir testi yaptırmadığı için Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu olan vatandaşlar için vergi affı kanunu kapsamında yapılandırma fırsatı sunuldu. Bu fırsatla birlikte, borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar 31 Aralık 2022 tarihine kadar borçlarını yapılandırabilecekler.

Sağlıkçıların beklediği kanun teklifi meclisten geçti! Sağlıkçılar hemen bakın! Peş peşe açıklandı! 

Sağlık alanında düzenlemeler içeren kanun teklifi TBMM Sağlık Komisyonu'nda kabul edilerek yeni planlamalar için düğmeye basıldı. 

Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır Haberi

Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır

Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır? Buna benzer soruların cevapları tapu devri gerçekleştirecek kişiler tarafından aranmaktadır. Tapu alım ve satışları tapu müdürlüklerinde gerçekleşir. Peki tapuda sağlık raporu neden alınır? Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır? İşte sorulan bu soruların yanıtları…

TAPU İÇİN SAĞLIK RAPORU HANGİ BÖLÜMDEN ALINIR?

Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınacağı araştırılan konular arasındadır. Mevcut Tapu Sicil Tüzüğünün 14.maddesine göre Hükümet Tabibliğinden Yeni Tüzük Taslağında belirtildiğine göre de resmi ya da özel sağlık kuruluşunun ruh sağlığı veyahut psikiyatri bölümlerinden konu ile ilgili fotoğraflı sağlık raporu alınır.

KAÇ YAŞINDAN SONRA MAL SATIŞI YAPILAMAZ?

Mal satışının gerçekleşmesi için belli başlı kriterler bulunmaktadır. Bu işlemin gerçekleşmesi için tarafların alım ve satım yapma ehliyetine yani belirlenen kriterlere sahip olması gerekir. Tapuda...