26 / 04 / 2024

tarihi askeri kışla

tarihi askeri kışla

Tarihi Rami Askeri Kışlası Restitüsyon ve Restorasyon çalışmalarına istinaden, Tarihi Askeri Kışla çevresine yapılmış bulunan işyerlerinin Askeri Kışladan 5 metre uzaklaştırılmasına yönelik yıkım işlemlerine başlandı.

Ne altın, ne dolar! Euro tarihi rekorunu kırdı! Elinde 1 eurosu bile olan köşeyi döndü! Son dakika euro/TL kuru

Döviz kurlarında yükseliş devam ediyor. Bugün ne altın, ne de dolar; euro tarihi rekorunu kırdı. Bugün euro/TL ne kadar oldu? 1 euro kaç lira? Güncel euro/TL ne kadar? 8 Mart 2024 euro/TL kuru...

Yurt dışından gayrimenkul almayı düşünenler dikkat! Portekiz, 'altın vize'  uygulamasında kuralları sıkılaştırdı!

Avrupa'nın en batı ülkesi olan Portekiz, pek çok kişinin gündeminde yer alan altın vize uygulamasında kuralları sıkılaştırdı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Avrupa Merkez Bankası beklentilerin aksine sıkılaşmaya ara vermedi!

Piyasada bazı analistlerin sıkılaşmaya ara vereceği yönündeki tahminlerine rağmen Avrupa Merkez Bankası (ECB) enflasyonla mücadele etmek için Eylül toplantısını pas geçmedi. Banka sıkılaşma politikaları doğrultusunda birbirini izleyen 10. faiz artışını gerçekleştirdi.

Gram altında tarihi rekor kırıldı. Gram altında 27 Haziran fiyatları

Gram altın tarihi rekor kırdı. Vatandaşlar gram altındaki gelişmeleri takip etmeye devam ediyor. Peki gram altında 27 Haziran'da ne kadar? İşte detaylar...

Gram altın tarihi rekorunu kırdı: 1.550 lirayı aştı!

Gram altın bugün yüzde 1,4 artışla tarihi rekorunu kırdı ve 1.550 lirayı aştı. Merkez Bankası faiz kararından sonra gram altın 100 TL'yi aştı.

İnşaat demir fiyatları tarihi rekorunu kırdı! Fiyatlar resmen tavan yaptı! 7 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Dolar/TL kurunun bugün 23TL'ye yükselmesiyle, inşaat demir fiyatları tarihi rekorunu kırdı. Demir fiyatları bugün resmen tavan yaptı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 7 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Gram altın tarihi rekorunu kırdı! Gram altın ne kadar oldu?

Gram altın bugün döviz kurlarındaki volatilite nedeniyle yükselişe geçti ve tarihi rekorunu kırdı. Gram altın ne kadar oldu?

Bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor: Döviz kuru kontrolü ve ticari kredilerde sorunlar!

Türkiye'de bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor, ticari kredilerde sorunlar yaşanıyor. Ekonomi yönetimi döviz kuru kontrolüne odaklanırken, kredi musluklarının kapanması işletmeleri zor durumda bırakıyor.

Gram altında tarihi rekor kırıldı! “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin!

Gram altında tarihi rekor kırıldı. Gram altın iç piyasada 1150 TL'ye çıktı. Herkes şimdi ne olacak? sorusunun yanıtını ararken “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin. İşte detaylar…

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Onur Kışla tarafından kuruldu.

Sıkılaşma dalgası hangi emtiayı vurdu?

Emtia fiyatları Fed’in enflasyonla mücadele için sıkılaşmaya başlaması ile nasıl bir değişikliğe uğradı? İşte merak edilen emtia fiyatları!

Avro Bölgesi'nde bankalar konut kredisi şartlarını sıkılaştırdı!

Merakla beklenen Ekim 2021 Banka Kredi Anketi sonuçları raporuna göre, Avro Bölgesi'nde bankalar konut kredi şartlarını sıkılaştı.

Konut kredisi faizlerine sıkılaşma politikası etkisi!

Merkez Bankası'nın attığı parasal sıkılaşma politikası adımının ardından bankalarda faiz oranlarını güncellemeye başladı. Peki bankaların güncel konut kredisi faizleri ne oldu? Konut kredisi faiz oranları arttı mı? İşte ayrıntılar...

tarihi askeri kışla Haberi

tarihi askeri kışla


Tarihi Rami Askeri Kışlası Restitüsyon ve Restorasyon çalışmalarına istinaden,Tarihi Askeri Kışla çevresine yapılmış bulunan işyerlerinin Askeri Kışladan 5 metre uzaklaştırılmasına yönelik işyeri ilgilileri ile Rami Kuru Gıda Derneği yetkililerine mevcut işgallerin kaldırılması yönünde gerekli tebligatlar yapılarak, tebligat hitamında Tarihi Kışla çevresinde bulunan dükkanlar içerisindeki malzemeler tahliye edildi.



Büyükşehir Belediye Başkanlığı Zabıta ekipleri ile Emniyet ekiplerinin desteğinde, 5 Ekim 2007 Perşembe günü yıkım işlemlerine başlandı. Sözkonusu işyerlerini kışladan 5 metre uzaklaştırmak için başlayan yıkım işlemi takip eden günlerde de devam edecek.