26 / 04 / 2024

Tarihi Eşrefoğlu Bedesteni restore çalışmaları

Tarihi Eşrefoğlu Bedesteni restore çalışmaları

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi, Beyşehir’de bulunan Tarihi Eşrefoğlu Bedesteni ve çevre düzenlemesi çalışmalarını başlattı.

Uzmanı açıkladı: Aylık 1000 TL ile BES'te fon dağılımı nasıl yapılır?

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne katılım gün geçtikçe artıyor. BES’e yatırım yapanlar, birikimlerini en çok nasıl değerlendireceklerini araştırıyor. Portföy Yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu, BES’e ayda bin TL yatıranların fon dağılımını nasıl yapması gerektiğini açıkladı.

BES'e girmeden önce bunları öğrenin! Bilmeniz gereken 4 hayati kural

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne olan ilgi her geçen gün artıyor. 8 milyondan fazla katılımcının olduğu BES’te bazı noktaların hala yanlış anlaşıldığını belirten Portföy Yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu X sosyal medya hesabından bilinmesi gerekenleri paylaştı.

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökçe Kamiloğlu Aydın tarafından kuruldu.

Canpo Global İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canpo Global İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aras Eşrefoğlu tarafından kuruldu.

Giresun Erikli Liman yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Önallar İnşaat tarafından Giresun, Çeçelioğlu Caddesi'nde  yükselen Erikli Liman yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte Giresun Erikli Liman ile ilgili detaylar...

İmamoğlu'na hapis kararı çıktı borsa yüzde 4'e yakın düştü

BİST 100 endeksi birinci seansta tarihi zirvesini 5300 puanın üzerine taşıdı ancak, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı davada hapis cezası ve siyasi yasak kararı çıkmasının ardından borsada düşüş yüzde 4'e ulaştı.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Rk Eşrefoğlu İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rk Eşrefoğlu İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da Kemal Eşrefoğlu ve Recep Eşrefoğlu ortaklığında kuruldu.

Düzce’de hasarlı binalara güçlendirme yapılmadan yapı kayıt belgesi verildi iddiası!

Düzce’de hasarlı binalara güçlendirme yapılmadan yapı kayıt belgesi verildi iddiası gündeme geldi. İnşaat Mühendisleri Odası Düzce Temsilcisi Ayşe Emiroğlu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ümraniye'de 14 katlı binanın istinat duvarı çöktü!

İstanbul Ümraniye'de 14 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü. Sokak üzerinde park halinde olan 4 araç bahçe boşluğuna düştü. Olay yerine itfaiye ekipleri gönderilirken, araçlar vinç yardımıyla oldukları yerden çıkarıldı.

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılar için hazır!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nin (BALOSB) şehrin kalkınmasına büyük destek verdiğini hatırlatan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı ve BALOSB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Eğinlioğlu, ‘’Yatırımcıları bekliyoruz” dedi.

Niğde'deki Kadıoğlu Konağı 1.1 milyon TL'ye restore ediliyor!

Niğde Belediyesi, Osmanlı döneminde yapılan tarihi Kadıoğlu Konağı'nı restore ediyor. Konağın restorasyon maliyeti 1 milyon 100 bin TL olacak.

Fatih'te 250 yıllık çeşmelerinin üzerindeki binalar tepkilere neden oldu!

İstanbul Fatih'te yer alan 250 yıllık tarihi çeşmelerin üzerine inşa edilen binalar halkın tepkisine neden oldu.

Tarihi Eşrefoğlu Bedesteni restore çalışmaları Haberi

Tarihi Eşrefoğlu Bedesteni restore çalışmaları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın önemli tarihi miraslarından olan Beyşehir’deki Tarihi Eşrefoğlu Bedesteni ve çevresinde restorasyon çalışması başlattı.


YAPARSA YİNE AK PARTİ YAPAR

Çalışmaların başlangıcı için düzenlenen törende konuşan AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun konuyla ilgili olarak, “Siz isteyeceksiniz biz de Allah’ın izni ile yapacağız. Çünkü yaparsa yine AK Parti yapar. Zaten başkasının yapma şansı var mı? Yapsalardı bugüne kadar yaparlardı. Eski Türkiye’yi görmek isteyenler Kubadabad Sarayı’na baksın. Oradaki çalışmalarda görev alan birçok insan emekli oldu ama çalışma bitmedi. Ama buranın restorasyonu ise 250 günde bitecek. Yeni Türkiye’yi görmek isteyenler ise buraya baksın. AK Parti’nin zihniyeti bu. Yapamayacağımızın sözünü vermeyiz” dedi.

BİZ YOL HASTANE OTOPARK DİYORUZ ONLAR YATIRIMLARI DURDURUYOR

AK Parti...