25 / 04 / 2024

Tarihi Eşrefoğlu Bedesteni restore ediliyor!

Tarihi Eşrefoğlu Bedesteni restore ediliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi, Beyşehir’de bulunan Tarihi Eşrefoğlu Bedesteni ve çevre düzenlemesi çalışmalarını başlattı.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın önemli tarihi miraslarından olan Beyşehir’deki Tarihi Eşrefoğlu Bedesteni ve çevresinde restorasyon çalışması başlattı.


YAPARSA YİNE AK PARTİ YAPAR

 

Çalışmaların başlangıcı için düzenlenen törende konuşan AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun konuyla ilgili olarak, “Siz isteyeceksiniz biz de Allah’ın izni ile yapacağız. Çünkü yaparsa yine AK Parti yapar. Zaten başkasının yapma şansı var mı? Yapsalardı bugüne kadar yaparlardı. Eski Türkiye’yi görmek isteyenler Kubadabad Sarayı’na baksın. Oradaki çalışmalarda görev alan birçok insan emekli oldu ama çalışma bitmedi. Ama buranın restorasyonu ise 250 günde bitecek. Yeni Türkiye’yi görmek isteyenler ise buraya baksın. AK Parti’nin zihniyeti bu. Yapamayacağımızın sözünü vermeyiz” dedi.

BİZ YOL HASTANE OTOPARK DİYORUZ ONLAR YATIRIMLARI DURDURUYOR

AK Parti İktidarları olarak 16 yıldır çok önemli yatırımlar yaptıklarını söyleyen Ahmet Sorgun, “Biz yol diyoruz, otopark diyoruz, pazar yeri diyoruz, hastane diyoruz, restorasyon diyoruz. Birileri ne diyor? Ben hazır alırım Amerika’dan, Japonya’dan Kore’den, niye yerli araba yapayım diyor. Zihniyeti yerli olmayanın arabası da yerli olmaz. Bütün yatırımları durduracakmış. Akla ziyan” diye konuştu.


Geri Dön