19 / 04 / 2024

tarihi ticaret merkezi kentsel tasarım projesi

tarihi ticaret merkezi kentsel tasarım projesi

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarihi Ticaret Merkezi Çevre Düzenleme ve Sağlıklaştırma Projesi'nin tamamlanmasıyla bölgenin kentin cazibe merkezi olacağını söyledi.

Turgutlu'da tarihi canlandıracak proje yapılacak!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Tarihi Ticaret Merkezi Kentsel Tasarım Projesi’ni masaya yatırarak, projenin hayata geçirilmesi noktasında ilk adımı attı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil ile proje hakkında görüştü.

Tarsus'ta restorasyon çalışmaları başladı!

Tarsus Belediyesi, Tarihi Ticaret Merkezi Çevre Düzenleme ve Sağlıklaştırma Projesi'nin hayata geçirilmesi için çalışmalara başladı. Bölgede inceleme yapan Başkan Can, burada esnaflarla görüşüp, sohbet etti.

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Tarihi Kiliseli Tüccar Han ticaret merkezi olacak!

Bolu Gerede'de Bizans dönemine ait ilk ticaret merkezi olan tarihi Kiliseli Tüccar Han'ın restore edilmesi için çalışmalara başlandı. Bu yıl içerisinde hizmete açılacak tarihi han içerisinde 25 odalı butik otel de yer alacak.

Bilecik'in tarihi evleri, ticaret merkezi olacak!

Osmanlı Dönemi'nde Bağdat-İstanbul yolunda konaklama ve ticaret merkezi olarak kullanılan 7 kervansaraydan biri olan Tarihi İpek Yolu'ndaki Taşhan, restore edilerek aslına uygun şekilde ticaret merkezi olarak hizmet verecek.

TOKİ'den Kars'a 366 konut ve 1 ticaret merkezi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars'ta 366 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

Temko Yapım Endüstri Ve Ticaret Merkezi İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Temko Yapım Endüstri Ve Ticaret Merkezi İnşaat Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Köksal tarafından kuruldu. 

MÜSİAD Suriye'de ticaret merkezi ve ofis açacak!

MÜSİAD, Suriye'de ticaretin geliştirilmesi ve insanların rahata kavuşması için ticaret merkezi ve şube açacak. Derneğin Yurt Dışı Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı İbrahim Uyar, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi: Geniş, ferah modern ticaret merkezi!

Aktim Ticaret ve İş Merkezi, Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika mesafede Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde yer alıyor. Proje Geniş, ferah modern ticaret merkezi olarak yükseliyor.

Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

Kentteki çalışmalarını son sürat sürdüren Hendek Belediyesi, Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin yüzde 40'ını tamamladı.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi kaba inşaatını tamamladığı Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde de kaplama işlemlerine başladı. 

Balkanlar'da Türk Ticaret Merkezi kurulacak!

Balkanlar'da Türk Ticaret Merkezi kurulması için Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) arasında protokol imzalandı.

TOKİ'den Kuzey Ankara Kent Girişi'ne 5 ticaret merkezi!

Kuzey Ankara Kent Girişi 1 Adet Camii , 5 Adet Ticaret Merkezi , 2 Adet Soyunma Birimi, Peyzaj ve Rekreasyon Alanları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Capital Ticaret Merkezi'nde 295 bin TL'ye ofis!

Mersin Capital Ticaret Merkezi projesi toplamda 100 adet ofis, 28 adet loft ofis ve 29 mağazadan meydana geliyor. Capital Ticaret Merkezi'nde 295 bin TL'ye ofis sahibi olunabiliyor.

Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı çalışmaları tam gaz devam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulus'ta başlatılan “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı” projesi kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

tarihi ticaret merkezi kentsel tasarım projesi Haberi

tarihi ticaret merkezi kentsel tasarım projesi

Tarihi Ticaret Merkezi Kentsel Tasarım Projesi'nin eski yerleşim alanları olan Şehitkerim Mahallesi, eski belediye binası. Ulu Cami, Kırkkaşık Bedesteni ve Yeni Hamam arasında kalan bölgeyi kapsadığını söyleyen Başkan Can, esnaflarla yaptığı görüşmede, projenin bir an önce hayat geçmesi için destek istedi. Belediye Meclis Salonunda esnaflarla görüşüp, fikir alış verişinde bulunan Başkan Can. 

projeyi sinevizyon ile tanıttı. 


Projeyi zaman kaybetmeden kente kazandıracaklarını belirten Başkan Can, "Tarihi Ticaret Merkezi ile ilgili, daha önceki yıllarda yine bir ön görüşme yapılmıştı sizlerle, bizde yönetim olarak göreve geldikten sonra bu projeye kaldığı yerden devam etmek ve orayı güzelleştirmek için bugün burada sizlerle bir toplantı yapmak ihtiyacı hissettik. Tabi biz daha önceden de orası ile ilgili bir projeyi ön bilgi olarak çizdirmiştik. Toplam projenin bugünkü değeri yaklaşık...