29 / 03 / 2024

Tarık Tanık kim

Tarık Tanık kim

Mart 2012 tarihinden beri Yalçıntepe Group’un Genel Müdürü olan Tarık Tanık kimdir? Tarık Tanık inşaat sektörüne ne zaman girdi? İşte Tarık Tanık'a dair merak ettikleriniz...

Ev sahiplerine bir kötü haber daha: Bu borcu ödemezseniz tahliye talep edemezsiniz!

Avukat Tarık Çakmak aidat borcu nedeniyle tahliye ile ilgili olarak bir paylaşım yaparak, kiraya verenin dava açmadan önce mevcut aidat borcunu ödemesi gerektiğini belirtti.

İhtiyaç nedeniyle tahliye edilen evi sonradan kiraya veren ev sahibi 3 yıllık tazminat ödemeli!

Barınma krizi gündemden düşmüyor. Avukat Tarık Çakmak, X sosyal medya hesabından 2-3 ev alanlara vergi düzenlemesi ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Tarık Çakmak'ın o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Avukat Tarık Çakmak kiracıları uyardı: Üçüncü kişiye yapılan ödeme kiracıyı borcundan kurtarmaz!

Avukat Tarık Çakmak, kiracıları kiralarını ödeme konusunda uyararak, kira bedeli aksi kararlaştırılmadıkça kiraya verene ödenmesi gerektiğini belirtti.

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Tga Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tga Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Akgün tarafından kuruldu.

Profia Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profia Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Hattaboğlu tarafından kuruldu.

İstanbul'da 15 yılda 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanı imara açıldı! 

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı,  2004-2019 yılları arasında İstanbul’da 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanının imara açıldığının altını çizerek, depremi işaret etti. Balyalı, İBB binalarının da riskli olduğunu söyledi. 

Moveıt Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Moveıt Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’te 800.000,00 TL sermaye bedeli ile Tarık Gaber Farea ve Muneer Alavadhi ortaklığında kuruldu.

Ahbap Lojistik Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ahbap Lojistik Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 25 milyon TL sermaye bedeli ile Haluk Levent, Hüseyin Küçük, Aytül Anlar ve Tarık Altun ortaklığında kuruldu.

Tarık Ongun kimdir? 

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Ongun kimdir? Tarık Ongun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tarık Ongun'un biyografisi..

Taştanlar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştanlar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Taştan tarafından kuruldu.

Koper Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koper Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Dandas tarafından kuruldu.

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Dinçer Yorgun ve Tarık Ekmekçi ortaklığında kuruldu.

Tarık Tanık kim Haberi

Tarık Tanık kim

Tarık Tanık kimdir?

Tarık Tanık, 1965 Siirt doğumlu. Tarık Tanık, 1986’da Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümünden mezun oldu. 


Profesyonel kariyerine, 1986 yılında İstanbul Defterdarlığı Bayrampaşa Vergi Dairesi Müdürlüğü’nde başlayan Tanık, 1987-1990 yılları arasında Elif Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de ve 1990-1997 yılları arasında Ok Çivi Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de Finans ve Mali İşler Koordinatörlüğü yaptı. 


Yeşilköy Honda Plaza’da (Tem Otomotiv A.Ş.) 1997-1998 yılları arasında Genel Müdürlük yapan Tanık, 1997-2008 yılları arasında Ekol Menkul Değerler A.Ş.’de Müdür olarak görev yaptı. 


Tarık Tanık, 2008-2010 yılları arasında Gül-İş İnşaat’ta Finans ve Mali İşler Koordinatörü olarak görev aldı. Tarık Tanık, Yalçıntepe Group bünyesine katılmadan önce sermaye piyasalarında; halka arz çalışmaları, portföy yönetimi, yatırım ve strateji danışmanlığı görevlerinde de bulundu. 


Tarık Tanık, Bahçeşehir’deki Maximoon...