25 / 04 / 2024

Tarım Kredi Marketleri

Tarım Kredi Marketleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Tarım Kredi Kooperatifleri'nde başlatılan indirimli satış kampanyası 81 ilde büyük ilgi gördü.

"Ekmek 10 lirayı bulacak"

Tarımda gübre başta olmak üzere bir çok kalemde yaşanan maliyet artışlarıyla gelecek yıl gıda ürünlerine zam yağmaya devam edecek. Çitçinin ve üreticinin maliyetler karşısında üretimden çekilmesi ise fırsatçıları gün doğmasına neden olacak.

Ayçiçek, şeker ve kırmızı ette Ramazan Bayramı indirimi! Tarım Kredi Marketlerinin bu fiyatlarını kaçıranlar üzülür

Tarım Kredi Marketleri, Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşlara rahat bir nefes aldıracak özel indirimler yaptı. Ayçiçek, şeker ve kırmızı et gibi ürünlerde Ramazan Bayramı’na özel fiyatlar yer aldı. İşte 28 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Tarım Kredi'de 10-16 Şubat'ta indirimli ürünler raflardaki yerini aldı! 

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri 10-16 Şubat'ta birçok üründe indirim yapacağını internet sayfasından duyurdu. Seçili gıda ve temizlik ürünlerinde fırsatlar. Çay 54.90 TL, 6'lı kağıt havlu 54.90 TL.

Tarım Kredi indirimleri başladı! 3-9 Şubat 2024 kataloğunu yayınlandı, peynir, kıyma, tavuk, sucukta indirimli fiyatlar!

Tarım Kredi Marketleri internet sayfası üzerinden 3-9 Şubat 2024 kataloğunu yayınlandı. Markette, başta kıyma, tavuk, sucuk, peynir olmak üzere bir çok üründe indirim yapılacağı duyuruldu.

Tarım Kredi 7-14 Ocak fiyat listesi! Kooperatif marketlerinden 1 alana 2. ürün yüzde 50 indirim kampanyası! 

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, vatandaşların ekonomik alışveriş yapabilmesi için yeni senenin ilk haftasına özel indirimler ile karşımıza çıkıyor. İşte kampanya ve haberin detayları...

Tarım Kredi Marketlerde 50'ye varan indirim kampanyası başlıyor! Ayçiçeği yağı, çay, sabun, deterjan, kağıt peçete...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketleri kapsayan indirim çağrısından sonra Tarım Kredi Kooperatif Marketler de gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe fiyatları düşürme kararı aldı.

Tarım Kredi sabit fiyat uygulamasında başı çekiyor! Bu uygulama herkes tarafından takdir edildi!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif marketleri, son dönemlerde sabit fiyat uygulamasıyla büyük bir ilgi görmekte. Tarım Kredi Grubu, üreticilerin ve tüketicilerin yanında olmaya devam edeceğini belirtti..

Tarım Kredi'den hayrete düşüren indirim! Ayçiçek yağında muhteşem kampanya

Ayçiçek yağı ücretleri geçtiğimiz sene büyük oranda zamlanan temel gıda ürünlerinden bir tanesi haline gelirken, ayçiçek yağına gelen zamlar pek çok vatandaşın geçim mücadelesi ile karşı karşıya kaldı. Tarım Kredi marketleri ise 5 litre TMO Ayçiçek yağının satış ücretini 135 TL'ye düşürdü.

Tarım Kredi Market'in çılgın kampanyasına büyük ilgi! 1 ay süreyle uzatıldı

Tarım Kredi Marketleri başlattığı sabit fiyat uygulaması insanların yoğun beğenisi ile karşılandı. Tam 900 ürün için geçerli olan ve fiyat sabitleme kararına ilgi büyük olunca Tarım Kredi Marketleri aldığı kararı 1 ay süreyle uzatma kararı aldı.

Tarım Kredi'nin bu indirimi unutulmayacak! Tuvalet kağıdına çılgın kampanya başladı

Ramazan ayında son haftayı yaşarken bayramın yaklaşması marketlerin indirimli ürünlerine sıklık vermesine neden oldu. Tarım Kredi Kooperatif marketleri tuvalet kağıdına yaptığı indirimle vatandaşın ilgisini çekti ve müşterilerin akınına uğradı.

Tarım Kredi'de şahane indirim kampanyası! Familia tuvalet kağıdı 139 TL, Molfix bebek bezi 209 TL, Tereyağı 109 TL

Tarım Kredi Nisan ayına indirimle girdi. Tarım Kredi Marketleri bir çok ürünü indirimli fiyattan satıyor. İşte indirimli ürünler..

Tarım Kredi Kooperatifi Nisan ayına bomba gibi giriyor! İşte 25 Mart-9 Nisan arası aktüel ürünler kataloğu

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri 25 Mart-9 Nisan arası indirimli ürünler kataloğunu vatandaşla paylaştı. sebze reyonundaki ürünlere gelen indirimler dikkatlerden kaçmadı. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nin indirimli ürünler listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Tarım Kredi Marketleri'nde hangi ürünlerin fiyatı sabitlendi, hangi ürünler indirime girdi? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Marketlerdeki fahiş fiyat artışları Ramazan ayı boyunca sahur ve iftar sofrası kuracak vatandaşları kara kara düşündürüyordu. Sevindiren haber Tarım Kredi Marketleri'nden geldi.

Kırmızı ette böyle bir indirim görülmedi! Tarım Kredi Marketleri kasapları perişan etti! Tam 100 TL avantajı kaçırmayın

Tarım Kredi Marketleri, Ramazan ayı ile birlikte kırmızı ete yaptığı indirimlerle gündeme geldi. Yapılan bu 100 TL'lik indiirim vatandaşın yüzünü güldürürken fırsatı kaçırmak istemeyenler  Tarım Kredi Marketleri'ne akın etti İşte haberin detayları

Tarım Kredi Marketleri'nde peynir 39.95 TL,nohut 29.50 TL! Çılgın indirimleri kaçırmayın! 

Fiyatların yükselmesi ve vatandaşın alım gücünün düşmesi sonucu marketlerin yaptığı aktüel ürünler bir nebze olsun ceplere biraz rahatlık veriyor. Tarım Kredi Marketleri de 15 - 29 Mart arası geçerli olmak üzere, vatandaşa uygun fiyatları ile indirimli ürünlerini duyurdu. 

Tarım Kredi Marketleri Haberi

Tarım Kredi Marketleri

Kampanya kapsamında ülke genelinde 48 milyondan fazla ürün satışı yapılarak bu anlamda bir rekor kırıldı. Tüketici en çok tercih ettiği ürün ise ayçiçek yağı oldu. İşte detaylar...

SATIŞLARDA REKOR KIRILDI!

Tarım Kredi Kooperatifleri'nde Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan indirimli satış kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kampanya kapsamında yurt genelinde 48 milyondan fazla ürün satıldığı öğrenildi. Bu rakam bir rekor olarak kayıtlara geçti. Tüketicinin en çok satın aldığı ürün ise ayçiçek yağı oldu. Ayçiçek yağı son olarak Tarım Kredi marketlerinde 5 litresi 135 Türk Lirası'ndan satılmıştı.

30'U AŞKIN TEMEL TÜKETİM ÜRÜNÜNE İNDİRİM YAPILDI!

Tarım Kredi Kooperatifleri'nin başlattığı indirimli ürün satışı kampanyası 81 ilde büyük ilgi görüyor. İndirimin başladığı 15 Ağustos'tan günümüze kadar 48 milyon 300 bin adet ürün satılarak bir rekora imza atıldı....