18 / 04 / 2024

Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tesis

Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tesis

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 8 saati aşan mesafede büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için 'dinlenme tesisi' şartı getiriyor. 8 saati aşan büyükbaş ve küçükbaş nakillerinde hayvanlar, bakım ve beslenme için kurulacak istasyonda dinlendirilecek...

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Özcan tarafından kuruldu.

Beyz İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyz İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 14 milyon 131 bin 505,81 TL sermaye bedeli ile Mesut Doğan tarafından kuruldu.

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Da İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Da İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Çoban Örs tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı talimat verdi! Çiftçilik ve hayvancılıkta yeni dönem start alıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesinde tarım ve hayvancılık ile ilgili birçok vaatte bulundu. Yeniden cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte bu vaatler gündemde yer almaya devam etti.

Buğday ve Arpa alım fiyatlarına gelen zam dudak uçuklattı!

Bütün Türkiye 28 Mayıs'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin sonucuna kilitlendi. Ekonomi yönetiminin tarım ve hayvancılık sahasında atacağı adımlarda. En çok de merak edilen buğday ve arpa alım ücretlerinin ne olacağında.

İly Yapı İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İly Yapı İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Aydın tarafından kuruldu.

Yeniden ithalata döndük! Beklenen hayvanlar geldi! Tarım Kredi ile et ve süt kurumunda satılacak

Tarihimizden bu yana tarım ve hayvancılık ile ün yapan Türkiye hayvancılıkta bir kere daha ithalata döndü. Macaristan’dan ithal edilecek 5 bin kesilecek hayvanın  Et ve Süt kurumu ESK satış mağazaları ve Tarım Kredi Marketlerde satışa sunulmak üzere Edirne'ye geldi.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan müjde! 6 bin lira destek verilecek! Başvuru yapmak isteyenler acil bakmalı!

Tarım ve Orman Bakanlığı küçük ölçekli balıkçılara destek ödemeleri artırıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan müjde! 6 bin lira destek verilecek! Başvuru yapmak isteyenler acil bakmalı!

2022 tarım ve hayvancılık destekleri açıklandı! Hangi ürüne ne kadar destek ödenecek?

Çiftçinin dört gözle beklediği 2022 yılı tarım destekleri açıklandı. Dünya Gazetesi Yazarı Ali Ekber Yıldırım Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile açıklanan, çiftçilere ödenecek desteklerin, 2023 yılı bütçesinden yapılacağı bildirildi. İşte detaylar.

Toprak Dünya Madencilik Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Dünya Madencilik Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Borulday tarafından kuruldu.

Ahatlar İnşaat Tekstil Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahatlar İnşaat Tekstil Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Ziya Ahat tarafından kuruldu.

Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tesis Haberi

Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tesis

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Avrupa Birliği'nde de uygulanan yol üstü hayvan oteli uygulamasına geçiyor. Hazırlanan 'Hayvanların Nakilleri Sırasında Refahı ve Korunması Yönetmelik Taslağa' göre, 8 saati aşan büyükbaş ve küçükbaş nakillerinde hayvanlar, bakım ve beslenme için kurulacak istasyonda dinlendirilecek. 


Rapor zorunluluğu var 

Gelecek yıl başlayacak uygulamaya göre 8 saati aşan uzun yolculuklarda hayvanlar araçtan indirilip dinlendirildikten sonra yolculuğa devam edebilecek. Yine bu nakiller için yolculuk kütüğü ve yolculuk kütüğünde nakil planı, çıkış-varış yeri, nakliyat şirketi beyanı ve karşılaşılan olağandışı olaylara ilişkin raporlar tutulması zorunlu hale gelecek. 


Özel sektör de açacak 

Taslak düzenlemeyi görüşe açan Bakanlık, sığır cinsi, koyun ve keçi türü, evcil tek tırnaklılar gibi hayvanlar için 'otel' dönemini başlatmış olacak. Bu dinlenme istasyonları hem özel sektör hem de kamu eliyle kurulabilecek. 


OCAK...