19 / 04 / 2024

tarım ve orman bakanlığı

tarım ve orman bakanlığı

Tarım ve Orman Bakanlığı KPSS’siz işçi alımı yapacağını duyurdu. İşte merak edilen o detaylar!

Balık sezonunun açılmasıyla birlikte, balıkçılara indirimli tarım kredisi!

Tarım ve Orman Bakanlığı resmi hesabından, balıkçıların işletme giderlerinin finansmanı amacıyla 15 milyon TL'ye kadar faiz indirimli tarım kredisi kullanabileceklerini açıkladı. İşte haberin detayları…

Tarımda yeni dönem başlıyor! Bakanlıktan yeni destek ödemesi geliyor!

Tarım ve Orman Bakanlığı, korona virüs salgını sonrası dünyanın en çok özen gösterdiği konuların başından gelen tarım sektörü için bir eylem projesi hazırladı. Tarımda daha aktif destekleme için 65 olan teşvik sayısının sade hale getirilmesi, destek ödemesi gibi birçok konu ele alınacak.

İşsizlerin dikkatine! Tarım ve Orman Bakanlığı işçi ilanını yayımladı! İşte başvuru tarihi ve şartları

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapmaya kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda işçi alımı yapan Tarım ve Orman Bakanlığı ise farklı kadro için güncel ilanını yayımladı. Peki, bakanlık bünyesine hangi kadrodan kaç işçi alımı yapacak?

Tarım ve Orman Bakanlığından çiftçilere destek açıklaması! Kılıçdaroğlu gündeme getirmişti

Tarım ve Orman Bakanlığı Twitter hesabından, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de çiftçilerle buluşmasında söz alan 3 kadın çiftçiye verilen destekler ve dile getirdikleri iddialara ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, açıklamaya 'Hazırlığınızı yapın' diyerek cevapladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! 20 yıllığına kiraya verilecek

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, ormanlık alanların park olarak 20 yılı bulan sürelerde kiralık olarak işletilmesini sağlayacak. Resmi Gazete'de yayınlanan Orman Parkları yönetmeliğine göre kapalı teklif usülüyle ihale edilecek.

Şeker fiyatlarındaki hareketlerin ardından Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! Resmi Gazete'de yayımlandı

Tarım ve Orman Bakanlığı şeker fiyatlarındaki hareketliliğin sinyalini vererek yeni karar alınacağını duyurmuştu. Karar, bu gece Resmi Gazete’de yayımlandı. Artık gümrük vergisi alınmayacak. İşte detaylar…

CarrefourSA’dan gıda tasarrufuna dikkati çeken uygulama: Gıdanı koru tadına şans ver

Yaşam için "Doğrusu" diyerek doğru ürünü, doğru hizmet anlayışı ile sunma iddiasındaki CarrefourSA, gıda tasarrufu için harekete geçti.

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlar? DSİ OGM 5 bin 64 personel alımı şartlar

OGM ve DSİ bünyesinde alınacak 5 bin 64 personel alımı başvuru şartları, branş dağılımı ve kontenjanlarıyla ilgili bakanlıktan resmî açıklama bekleniyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, OGM ve DSİ’ye yapılacak personel alımıyla ilgili açıklama yaptı.

OGM DSİ 5 bin 64 personel alımı başvuru şartları! İşte kadro ve branş dağılımı ve kontenjanları…

Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Devlet Su İşleri (DSİ) ve Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesine 5 bin 64 personel alımı yapılacak. DSİ ve OGM personel alımı için başvuru şartları, kadro ve branş dağılımı ile kontenjanları merak ediliyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? 5064 personel alımı başvuru şartları!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Tarım ve Orman Bakanlığı’na 5 bin 64 personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlığın taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere Devlet Su İşleri ve Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde 5 bin 64 personel alımı yapılacak.

DSİ-OGM personel alımı başvuru tarihleri! Tarım ve Orman Bakanlığına 5 bin 64 personel ne zaman alınacak? İşte kadrolar…

OGM ve DSİ personel alımı başvuru şartları ve tarihi merak konusu oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinin taşra teşkilatlarında, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü ve Orman Genel Müdürlüğü’nde (OGM) istihdam edilmek üzere 5 bin 64 personel alımı yapılacak.

OGM 5 bin personel alımı ne zaman? OGM işçi alım şartları nedir?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 5 bin personel alımı yapılacağı açıklanmıştı. Açıklamanın ardından OGM 5 bin personel alımı ne zaman? OGM işçi alım şartları nedir? gibi soruların yanıtları tüm başvuru yapmak isteyen adaylar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte tüm detaylar.

On binlere müjde! Devlet destek verecek: Bu şartları taşıyan herkes para alacak…

Rusya’nın Ukrayna işgalinin ardından ayçiçek yağı tedarikinde sorun yaşanması, gerilime neden oldu. Rusya’dan ayçiçek yağı yüklü gemilere izin verilse de hükûmet çeşitli önlemleri devreye sokma kararı aldı. Ve çiftcilere müjdeli haber geldi. Dönüm başına verilecek ek destek açıklandı.

OGM işçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak? OGM 5 bin personel alımı başvuru şartları belli oldu mu?

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü 5 bin personel alımı yapacak. Yapılan duyurunun ardından OGM’nin 5 bin personel alımı başvuru şartları merak ediliyor. Peki OGM 5 bin personel alımı başvuru şartları nedir? OGM işçi alımı başvuruları ne zaman? İşte detaylar…

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi! 158 personel alacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı yapılan son dakika açıklamasında 158 tarım ve orman uzman yardımcısı alınacağı belirtildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! ÇKS kaydı bulunan çiftçiye ödeme yapılacak...

Tarımla uğraşan binlerce çiftçiyi sevindiren açıklama Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Buna göre, ÇKS sisteminde kaydı olan üreticilere 1000 Türk Lirası miktarında ödeme yapılacağı belirtildi.  İşte haberin detayları...

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Gizligider duyurdu! Miras kalan arazilerle ilgili kiralama düzenlemesi netleşti!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'in açıkladığı miras kalan toprağın iki yıl ekilmemesi durumunda kiralama düzenlemesinin ayrıntıları resmen belli oldu. 

Çiftçilere müjde! Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı az önce açıkladı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı açıklamada, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Yönetmeliğinde değişiklik yaptıklarını dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar... 

Tarım ve Orman Bakanlığı üreticilere 16 bin TL ödeme yapacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamaya göre zararlı organizmalarla mücadele kapsamında fındık ve meyve üreticisine maddi destek sağlayacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçilere müjdeli haber! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplarda! Hemen bakın

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere destek ödemesi müjdesi geldi. Bakanlık, 47 milyon 185 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına geçeceğini duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanlığı 45 bin 600 TL maaşla çalışacak eleman alacak! Tam 12 kadroda alım yapılacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 21 personel alımı yapacağını açıkladı. Alınacak personeller, en az asgari ücretin iki katı ve en fazla 4 katı maaş alacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı en az 49 bin lira maaş ile personel alıyor! Elinizi çabuk tutun, başvurular başladı!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacağını ilan etti. Bakanlık, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü (Ankara) bünyesinde tam zamanlı olarak görevlendirilmek üzere personel alımı yapacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yeni destek ödemesi tutarları belli oldu! Sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına son sürat devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yeni destek ödemesi tutarları belli oldu. İşte o son dakika ödemeleri ile ilgili detaylar...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı açıkladı: Atıl araziler tarıma kazandırılarak 9.5 milyar lira gelir elde edilecek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı atıl arazilerin tarıma kazandırılması ile  9.5 milyar lira gelir elde edileceğini açıkladı. 

Tarım ve Orman Bakanlığı bu ay hibeyi 98 milyar olarak verdi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Eylül ayının ortasında çeşitli tarım destekleri hakkında bilgilendirici açıklamalara devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamaya göre Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye genelinde 98 milyar hibe desteği verdi. İşte ilgili bakanlık tarafından açıklanan hibe desteği...

Tarım ve Orman Bakanı'ndan çiftçilere müjde: Bunu Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) yapacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) ürün alımıyla ilgili, TMO kendisine gelen ürünleri açıkladığı fiyattan herhangi bir zaman sınırı olmadan alacak" dedi. İşte detaylar...

Tarım ve Orman Bakanlığı 1.000 personel alımı yapacağını açıkladı! Başvuru şartları belli oldu! Hemen başvurun!

Tarım ve Orman Bakanlığı kendi bünyesinde istihdam ettirmek üzere 1.000 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru şartları ve kadro dağılımı belli oldu. Hemen başvurun...

tarım ve orman bakanlığı Haberi

tarım ve orman bakanlığı

Kamu personel alımları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı KPSS’siz işçi alımı yapacağını açıkladı. Peki şartlar ne? Tarım ve Orman Bakanlığı KPSS’siz işçi alımı ne zaman?

İşte merak edilen o ayrıntılar…

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI YAPACAĞINI DUYURDU!

Kamu personel alımları iş arayan vatandaşlar tarafından tüm hızıyla araştırılıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı KPSS’siz işçi alımı yapacağını açıkladı. Başvuruların devam ettiği ancak bu gece saatinde sona ereceği duyuruldu. Başvuru şartları arasında en az ilkokul mezunu olmak gerektiği belirtilmektedir.

Tarım ve Orman Bakanlığı geçtiğimiz günlerde personel alımı yapacağını belirtmişti. İŞKUR üzerinden başvuruları alınan işçi kadrosu için başvurular bugün sona eriyor.

EN AZ İLKOKUL MEZUNU OLMA ŞARTI ARANIYOR!

Yayımlanan personel alımında Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne 2 geçici işçi alımı yapılacağı açıklandı. En az ilkokul mezunları...