25 / 04 / 2024

Tarkan arsa

Tarkan arsa

Şarkıcı Tarkan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki imar dosyası ile gündeme gelmişti. Tarkan'ın Bayrampaşa'daki araziye imar izni istemesine mahallelliden tepki geldi...

Tarkan’dan arsa tartışmalarıyla ilgili açıklama!

Megastar Tarkan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki (İBB) imar dosyasıyla ilgili tartışmalar üzerine bir açıklama yaptı.

Tarkan’dan arsa tartışmalarıyla ilgili açıklama!

Megastar Tarkan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki (İBB) imar dosyasıyla ilgili tartışmalar üzerine bir açıklama yaptı.

Tarkan'ın imar inadı niye?

Gazeteci Mevlüt Tezel, Tarkan'ın Bayrampaşa'daki arazisini bugün köşesine taşıdı. Tezel, "Elbette her Türk vatandaşı yatırım amaçlı arsa alabilir ve imar için başvurabilir. Bu Tarkan'ın en doğal hakkı ama altı kez imara başvurmak, belediyeyi zorlamak garip. Olmuyorsa olmaz değil mi?" diyor...

Tarkan 13 yıldır alamadığı arsa için imar istiyor!

Pop star Tarkan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki  imar dosyası, 6'ncı kez İBB Meclis'ine geldi. İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nun uygun görmeyip raporunu bu yönde hazırladığı imar değişikliği teklifi, oylama sırası geldiğinde İmar Komisyonu tarafından geri çekildi...

Adanalı müteahhitler yeni arsa bekliyor!

Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak, "İmarlı arsa sıkıntısı fiyatları yükseğe doğru tetikliyor. İmara kapalı arsaların açılması bu sıkıntıyı ortadan kaldırır, fiyatları düşürür." dedi.

Adana'da müteahhitler yeni arsa bekliyor!

Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak, Adana'da müteahhitlerin, yerel yönetimlerden yeni konut arsa üretmeleri beklentisi içinde olduğunu söyledi.

Adana'da imarlı arsa sıkıntısı konut fiyatlarını artırıyor!

Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kulak, "İmarlı arsa sıkıntısı fiyatları yükseğe doğru tetikliyor. İmara kapalı arsaların açılması bu sıkıntıyı ortadan kaldırır, fiyatları düşürür" dedi.

Tarkan, İzmir Seferihisar'da arsa satın aldı!

Doğa sevgisi ile tanınan şarkıcı Tarkan, İzmir Seferihisar'da aldığı arsada köy hayatı yaşayacak...

Tarkan, Beykoz'dan 25 dönüm arsa aldı

Beykoz'a bağlı Öğümce köyünde 5 yıl önce 25 dönümlük arazi satın alan Tarkan, 1.5 milyon dolara 25 dönümlük bir arazi daha aldı.

Edirne Belediyesi 2 arsa satacak

Edirne Keşan Belediyesine bağlı Yukarı Zaferiye Mahallesi'nde 2 adet arsa kapalı teklif ile satılacak

Arsa yatırımının 10 püf noktası

Türkiye'nin 1 numaralı emlak uzmanı Tebernüş Kireçci arsa yatırımcıları için kaleme aldı.

Konya Belediyesi arsa satacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 20 milyon YTL muhammen bedelle arsa satacak.

Aydın Valiliği arsa satacak

Aydın Valiliği İl Encümeni Başkanlığı arsa satacak

Kazan Belediyesi arsa satacak

Ankara İline bağlı Kazan Belediyesi arsa satacak

Tarkan arsa Haberi

Tarkan arsa

Şarkıcı Tarkan ve ablası Handan Menekşe'nin 2007 yılında satın aldıkları Bayrampaşa'daki araziye akaryakıt istasyonu ve otel yapma isteyi, halkın tepkisini çekti. Mahalleli rahatsızlıklarını dile getirdi. Semt sakinleri nefes alabilecek alan kalmadığını, mevcut noktaların da binalarla kaplanmaya çalışıldığını belirterek sitem etti.

Sabah'tan Mustafa Kaya'nın haberine göre; Şarkıcı Tarkan ve ablası Handan Menekşe'nin 2007 yılında satın aldıkları Bayrampaşa'daki araziye için imar izni istemeleri vatandaşın tepkisini çekti. 13 yıldır 5.2 dönüm arazisine imar izni almaya çalışan Tarkan, İBB'ye altıncı kez başvurdu fakat yine olumsuz cevap. Tarkan'ın bu girişimi semt sakinlerini de rahatsız etti. Halk bölgede nefes alabilecek alan kalmadığını, mevcut noktaların da binalarla kaplanmaya çalışıldığını belirterek Tarkan'ı eleştirdi.

'Deprem toplanma alanı olsun'

"Mahallemizde açık alan olarak bir tek bu bölge var. Burası da kapatılırsa semtimiz...