25 / 04 / 2024

Tarkan’dan arsa tartışmalarıyla ilgili açıklama!

Tarkan’dan arsa tartışmalarıyla ilgili açıklama!

Megastar Tarkan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki (İBB) imar dosyasıyla ilgili tartışmalar üzerine bir açıklama yaptı.



Pop müziğin ünlü isimlerinden Tarkan’ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki (İBB) imar dosyası, 6’ncı defa Meclis’e gelmişti. Konuyla ilgili Tarkan’ın sosyal medya hesabı üzerinden bazı açıklamalar yaptı.

Söz konusu arsa ile ilgili kimseden bir rant beklentisi ya da ayrıcalık isteğinin olmadığını dile getiren Tarkan şu ifadeleri kullandı:

-Konuyla ilgili 13 yılı aşkın süredir ben de her vatandaş gibi hukuksal haklarımı kullanarak başvurularımı yapmış ve mağduriyetimin giderilmesi için bu doğrultuda ilerlemişimdir.

-Benimle ilgili olumsuz bir algı yaratmaya çalışan kaynakların daha duyarlı olmalarını ve aslı olmayan bilgilerle kamuoyunu etkilemeye çalışmamalarını rica ediyorum.

-Konuyla ilgili detaylı teknik bilgi ve hukuki açıklama hukuk danışmanlarım tarafından kamuoyu ile ayrıca paylaşılacaktır.

AVUKATI DA AÇIKLAMA YAPTI

Tarkan’ın avukatı Yunus Egemenoğlu da konuyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan başvurunun eski olduğunu dile getiren Egemen oğlu, habere konu olan dilekçenin 2017 yılına ait olduğunu söyledi.

İşte Tarkan’ın avukatı Egemenoğlu’nun yaptığı o açıklama;

Tarkan’dan arsa tartışmalarıyla ilgili açıklama!

Tarkan'ın imar inadı niye?

Tarkan'ın Bayrampaşa'daki arazisine imar izni yok!


Geri Dön