28 / 03 / 2024

tarken yenileme

tarken yenileme

Tarihi Kemeraltı İnşaat Yatırım Ticaret A.Ş Genel Müdürü Sibel Ersin, kent merkezine gelen turistin en az 2-3 gününü kullanabileceği bir alan yaratmayı hedeflediklerini ve bu amaçla tarihi çarşıyı yenileyeceklerini söyledi

Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi'nde imara aykırı binalar yıkılacak!

Kasım Meclis Toplantısı’nda Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi’ni hayata geçirmek için meclis üyelerinden yetki alan Başkan Toçoğlu, “Esnafımızın endişelerini anlıyoruz. Bu endişeleri en aza indirecek şekilde çok açık bir çalışma gerçekleştireceğiz” dedi.

Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi hayata geçiriliyor!

Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi’ni hayata geçirmek için meclis üyelerinden yetki alan Başkan Toçoğlu, “Esnafımızın endişelerini anlıyoruz. İnşallah bu endişeleri en aza indirecek şekilde çok açık ve çok şeffaf bir çalışma gerçekleştireceğiz” dedi.

Sincan'da kentsel yenileme atağı!

Sincan'da kentsel yenileme atağı başladı. SİNCANDA kentsel yenileme için hak sahipleri ile görüşmeler devam ediyor. Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerinde 3 yıldır devam eden çalışmaların sonuna gelindi.

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri hızla devam ediyor!

Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleri ile görüşmeler devam ediyor. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. İmar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri de hızla yapılıyor.

İnşaat ruhsatı yenileme için gereken belgeler!

İnşaat ruhsatı alındığı tarihten itibaren iki yıl içerisinde yapının inşaatına başlanması gerekiyor. Belirlenen süre zarfı içerisinde yapıya başlanmadığı takdirde yenilenmesi gerekiyor. İşte, inşaat ruhsatı yenileme için gereken belgeler!

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri devam ediyor!

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri devam ediyor. İmar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri de hızla yapılıyor. Hak sahipleri ile tek tek masaya oturan yetkililerin görüşmeleri kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

İnşaat ruhsatı yenileme fiyatları!

İnşaat ruhsatı alındıktan sonra yapıya başlama müddeti ruhsat tarihinden itibaren iki yıl olarak belirleniyor. Bu süre zarfında inşaata başlanılmadığı takdirde inşaat ruhsatının yenilenmesi gerekiyor. Peki, inşaat ruhsatı yenileme fiyatları ne kadar?

İnşaat ruhsatı yenileme harcı ne kadar?

İmar Kanunu gereğince bir arsa üzerinde inşaat çalışmalarına belli bir süre içerisinde başlanılıp, bitirilmesi gerekiyor. Belirlenen sürede inşaat bitmediği takdirde ruhsatın yenilenmesi gerekiyor. Peki, inşaat ruhsatı yenileme harcı ne kadar?

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri devam ediyor!

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri devam ediyor. Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleri ile görüşmeler devam ediyor. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahalleleri'ndeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı.

İnşaat ruhsatı yenileme maliyeti 2014!

İmar kanununa uygun bir şekilde inşaat yapımına başlama izni için verilen belgeye inşaat ruhsatı deniyor. İnşaat ruhsatı alınmış yapı beş yıl içinde bitirilmediği takdirde ruhsatın yenilenmesi gerekiyor. İşte, inşaat ruhsatı yenileme maliyeti 2014!

Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi ihale aşamasında!

Tarihi Sabit Efendi Konağı yapım ve Faik Baysal Kütüphanesi yenileme çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi’nin de ihale aşamasında olduğunu ifade etti.

TOKİ ile Sincan Belediyesi arasında kentsel yenileme protokolü imzalandı!

TOKİ ve Sincan Belediyesi arasında, “Saraycık ve Ulubatlı Hasan mahallelerinde” toplam 5 milyon 265 bin metrekare alanda Kentsel Yenileme çalışması yürütülmesi ve 11 bin 518 konut yapılmasına ilişkin protokol imzalandı..

Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Ulusal Mimari Proje Yarışması sonuçlandı!

Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Ulusal Mimari Proje Yarışması sonuçlandı.Çanakkale Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu "Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Projesi" ulusal proje yarışması sonuçlandı. Yarışmaya 37 proje katıldı.

tarken yenileme Haberi

tarken yenileme

Tarihi Kemeraltı İnşaat Yatırım Ticaret A.Ş Genel Müdürü Sibel Ersin, kent merkezine gelen turistin en az 2-3 gününü kullanabileceği bir alan yaratmayı hedeflediklerini ve bu amaçla tarihi çarşıyı yenileyeceklerini söyledi 


Kısa adı TARKEM olan Tarihi Kemeraltı inşaat Yatırım Ticaret A.Ş Genel Müdürü Sibel Ersin Yenigün TV ekranlarında İbrahim Paker'in sorularını yanıtladı. 


Kemeraltı içerisinde 1480 tarihi tescilli yapı olduğunu ifade eden Ersin bunların korunması gerektiğini söyledi. TARKEM'in kuruluş amacını açıklayan Ersin, "TARKEM Kasım 2012'de 112 kurucu ortak tarafından kuruldu. Kuruluş amacı tarihi Kemeraltı'nın kent ile ilişkisinin yeniden kurulması, yeniden tasarlanması, yeniden canlandırılması ve boş alanların da ekonomiye kazandırılmasıdır. Kemeraltı'nı nefes alınır bir yer haline getirmektir" dedi. 


Sibel Ersin kimdir? 

Öncelikle sizi tanıyalım... 

Ankara Üniversite Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası ilişkiler bölümünden 1992 yılında mezun oldum. Pazarlama...