23 / 04 / 2024

tarlabaşı 2015 kentsel dönüşüm alanları

tarlabaşı 2015 kentsel dönüşüm alanları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cezayir’de Kasaba bölgesini ziyareti sırasında Beyoğlu’nda yapılan dönüşümü örnek göstererek “Buraları Beyoğlu gibi yapın” diyerek Türkiye’ye davet ettiği heyet Beyoğlu’na geldi.

Taksim 360 Tarlabaşı ev fiyatları 2017!

Çalık Gayrimenkul ve Gap İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Taksim 360 Tarlabaşı projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. İşte Taksim 360 Tarlabaşı ev fiyatları 2017...

Taksim 360 Beyoğlu satılık daire!

Çalık Gayrimenkul imzası taşıyan Taksim 360 Beyoğlu satılık daire fiyatları 432 bin dolardan başlıyor. Proje Tarlabaşı'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.

Tarlabaşı’da kentsel dönüşüm sergisi açıldı!

Suzan Pektaş ‘Göç Sakinleri’ sergisinde Tarlabaşı’daki kentsel dönüşümü anlattı. Sergi, 16 Mart'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Taksim 360 ödeme planı!

İstanbul Beyoğlu Tarlabaşı'nda kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Taksim 360 Rezidans Gap İnşaat imzasını taşıyor. Taksim 360 ödeme planı haberimizde yer alıyor.

Tarlabaşı'nda fiili dönüşüm 6. yılında!

Kentsel dönüşümün fiili olarak 2010'da başladığı Beyoğlu Tarlabaşı'da dönüşüm projesi kapsamında çalışmalar sürüyor. Taksim'e yakın olan Tarlabaşı'da kentsel dönüşüm dışında kalan yerlerde yaşam devam ediyor.

Tarlabaşı dış görünüşü ile aynen korunuyor ve yenileniyor!

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Hıncal Uluç bugünkü yazısında Tarlabaşı'ndaki kentsel dönüşümü konu aldı. İşte o yazı;

Eskişehir'de akıllı kentsel dönüşümün 2015 yılı değerlendirildi!

Eskişehir'de geleceğin yaşanabilir kentini kurmak amacıyla Tepebaşı Belediyesi'nde "Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması için Yenileme Modeli" (REMOURBAN) Projesi, 2015 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

2015 Yeni Mamak kentsel dönüşüm kura sonuçları!

2015 Yeni Mamak kentsel dönüşüm kura sonuçları henüz açıklanmadı. Kura çekiliş töreni bugün düzenlenen proje 11 etap halinde hayata geçiriliyor.

Kentsel dönüşüm kira bedeli tablosu 2015!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında riskli binasını yıkılan hak sahiplerine bazı destekler yapılıyor. Bu desteklerin başında, kira yardımı yer alıyor. İşte kentsel dönüşüm kira bedeli tablosu 2015..

Kentsel dönüşüm kiracı taşınma yardımı 2015!

Kentsel dönüşüm sürecinde anlaşma ile tahliye edilen kiracılara devlet bir takım finansal destek sağlıyor. İşte, kentsel dönüşüm kiracı taşınma yardımı 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru formu 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımı, riskli binası yıkılan hak sahiplerine devlet tarafından sağlanan finansal destekler arasında yer alıyor. Kira yardımı için başvuru formunun doldurulması gerekiyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru formu 2015..

Kentsel dönüşüm kira yardımları 2015!

Kentsel dönüşümde anlaşma yolu ile riskli yapısını tahliye edenler bir dilekçe ile kira yardımı desteği için müracaat edebiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı şartları nelerdir? Kentsel dönüşüm kira yardımları 2015 ne kadar?

Tarlabaşı kentsel dönüşüm ne durumda?

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Tarlabaşı'ndaki kentsel yenilemenin sürdüğünü belirterek, " Projenin Danıştay kararıyla durdurulduğu haberleri gerçeği yansıtmıyor " dedi.

tarlabaşı 2015 kentsel dönüşüm alanları Haberi

tarlabaşı 2015 kentsel dönüşüm alanları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cezayir’de ‘eski şehir’ olarak bilinen Kasaba bölgesini ziyareti sırasında Beyoğlu’nda yapılan dönüşümü örnek göstererek “Buraları Beyoğlu gibi yapın” diyerek Türkiye’ye davet ettiği heyet Beyoğlu’na geldi.


Beyoğlu Belediye Başkanı Alımet Misbah Demircan'ı ziyaret eden heyet, yapımı lnzla devam eden Tarlabaşı 360 projesini gezerek Cezayir'in UNESCO tarafından Dünya Kültür Mirası listesinde bulunan "Kasaba" bölgesi için "Tarlabaşı Projesi'ni örnek alıyoruz" dedi. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika turunun Cezayir ziyaretinde UNESCO tarafından Dünya Kültür Mirası listesinde bulunan "Kasaba" bölgesi için Cezayir Millet Meclisi Başkanı Abdelkader Bensallah ve hükümet yetkililerine 'Beyoğlu' modelini teklif edip Türkiye'ye davet etmişti. Bunun üzerine Cezayirli bir grup heyet, Kasaba Bölgesi'nin rehabilitasyonu içııı Beyoğlu'na geldi. Beyoğlu Belediye Başkam Al ımet Misbah Demircan'ı başkanlık binasında ziyaret eden heyet, Tarlabaşı...