27 / 04 / 2024

Taş Dekorasyon İnşaat iletişim

Taş Dekorasyon İnşaat iletişim

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergüdar Taşdemirci tarafından kuruldu.

Polat Grup Dekorasyon İnşaat Hafriyat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polat Grup Dekorasyon İnşaat Hafriyat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Polat tarafından kuruldu.

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi açıldı!

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şenyurt tarafından açıldı.

Royal Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 400 bin TL sermaye bedeli Abdul Rahman Muhı Eddın ve Talhat Salım tarafından kuruldu.

Mrs Taş Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrs Taş Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Mürsel Taşdemir tarafından kuruldu.

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergüdar Taşdemirci tarafından kuruldu.

Cozy Tasarım Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cozy Tasarım Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Cemre Ahi ve Ozan Özkaya tarafından kuruldu.

Miks Yapı Dekorasyon İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Miks Yapı Dekorasyon İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mine Yavaş Taşçılar tarafından kuruldu.

Lapıetrahome Dekorasyon İnşaat Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lapıetrahome Dekorasyon İnşaat Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aydemir ve Ümit Tüfekçi ortaklığında kuruldu.

Eyfa Kapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfa Kapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Kaplan tarafından kuruldu.

UKS Yapı Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UKS Yapı Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Altunkaynak tarafından kuruldu.

Kayın Ahşap Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayın Ahşap Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Başat tarafından kuruldu.

Güntaş Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntaş Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeliyle Alkan Gün tarafından Beşiktaş'ta kuruldu.

Taş Dekorasyon İnşaat iletişim Haberi

Taş Dekorasyon İnşaat iletişim

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergüdar Taşdemirci tarafından kuruldu.

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet...