26 / 04 / 2024

Taşyapı yatırım notu

Taşyapı yatırım notu

JCR Eurasia Rating, Taşyapı İnşaat'ın uzun vadeli ulusal not ve görünümü için ‘yatırım yapılabilir’ değerlendirmesini yaptı.

Daku Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Daku Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Daku Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Ssr Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ssr Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Tulumcu tarafından kuruldu.

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Acar tarafından kuruldu.

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Sarıtaşlı tarafından kuruldu.

Visa Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Visa Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sajad Dalırı tarafından kuruldu.

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Ortak Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ortak Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 175 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Çolak tarafından kuruldu.

Rempaş Yapı Yatırım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rempaş Yapı Yatırım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Köm ve Emre Kesgin ortaklığında kuruldu.

Ilgar Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ilgar Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem İlgar tarafından kuruldu.

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi kuruldu!

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Baran tarafından kuruldu.

Yıldızlar Taşınmaz Yatırımı Ve Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldızlar Taşınmaz Yatırımı Ve Yönetimi Anonim Şirketi bugün Halkalı'da 70 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız, Yaşar Yıldız ve Hüseyin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Dılmax Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dılmax Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Kadıköy’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Feridun Dilmeğani tarafından kuruldu.

Taşyapı yatırım notu Haberi

Taşyapı yatırım notu


ULUSLARARASI kredi derecelendirme kuruluşu JCR Eurasia Rating, Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ’nin yatırım puanını açıkladı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, kurum, firma için  uzun vadeli ulusal not ve görünümü için ‘yatırım yapılabilir’ değerlendirmesini yaptı.


Taşyapı’nın inşaat ve taahhüt sektöründeki bilinirliği, 32 yıllık sektör tecrübesi ve geçmiş dönemlerde tamamlamış olduğu önemli projelerin yüksek kaliteli olarak nitelendirilmesine dikkat çekilen JCR açıklamasında, firmanın mevcut güçlü ciro ve faaliyet karı yaratabilme kapasitesine de dikkat çekildi. 


JCR Eurasia Rating, "Taşyapı, yakın dönemde gerçekleştirdiği büyük ölçekli karma yaşam ve ticari projeler ile ulusal düzeyde marka bilinirliğini artırdı. Yurtdışı faaliyetlerini ise özellikle Orta ve Yakın Doğu’ya doğru genişletti" şeklinde açıklama...