27 / 04 / 2024

Taşyapının Erenköydeki binası yıkılacak mı

Taşyapının Erenköydeki binası yıkılacak mı

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, ranta izin vermedi. Başkan Kadir Topbaş’ın mimar arkadaşı Hakan Kıran ile Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı’nın sahipleri arasında olduğu Erenköy’deki bina için, yükseklik sınırını aştığı gerekçesiyle yıkım kararı alındı

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Halk GYO'nun İzmir Konak 2 binasındaki 5 adet taşınmazının değeri 126 milyon TL!

Halk GYO'nun İzmir İli Konak İlçesi, Akdeniz Mahallesi, 2802 ada 15 parselde yer alan İzmir 2 binasındaki 5 adet taşınmazının 2023 değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO'nun 5 adet taşınmazının değeri ne kadar oldu?

Arven Taş Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arven Taş Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bozdemir, Sinan Yıldız ve Yakup Yıldız ortaklığında kuruldu.

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısında düşüş! Nisan ayında 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı

TÜİK, 2022 Nisan ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini duyurdu. Kaydı yapılan araç sayısı geçen aya göre 6.4 azalırken, 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ali Taşkın tarafından kuruldu.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Yasaklı Taşınmazların Hazine Taşınmazları ile Değiştirilmesi Hakkında Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Tabiat Varlıkları, Doğal Sit Alanları ve Özel Çevre Koruma Bölgelerinde Kalan Yapı Yasaklı Taşınmazların Hazine Taşınmazları ile Değiştirilmesi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31824 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olacak şekilde inşa edilmeye başlanan binanın yapımı tamamlandı. New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler dikkat çekti. İşte detaylar...

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Ankara'da taşınmazın özelleştirme ihalesi için görüşmeler yapıldı! 

Ankara'da bir taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai görüşmeler yapıldı. 

Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Niğde'deki iki taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı!

 Niğde'de, Türkiye Şeker Fabrikaları adına kayıtlı iki ayrı taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı.

Taşyapının Erenköydeki binası yıkılacak mı Haberi

Taşyapının Erenköydeki binası yıkılacak mı

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, “rant” beklentisine bu kez izin vermedi. Başkan Kadir Topbaş’ın mimar arkadaşı Hakan Kıran ile Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı’nın sahipleri arasında olduğu Erenköy’deki bina için, yükseklik sınırını aştığı gerekçesiyle yıkım kararı alındı.


Başkan Kadir Topbaş’ın mimar arkadaşı Hakan Kıran ile Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı’nın sahipleri arasında olduğu Erenköy’deki bina için, yükseklik sınırını aştığı gerekçesiyle yıkım kararı alındı.


Hatırlı kişilerin bu kez korunmadığı olay şöyle gelişti: Erenköy’deki 809 metrekarelik parsel 2005 yılına ait planda az yoğunluklu konut alanındaydı. 2010 yılında yapılan plan değişikliğiyle yüksekliği 9.50 metreye indirildi ve “konut+ticaret” alanı yapıldı. 2012’de ise parselin az yoğunluklu konut alanında kaldığı dönemde yapılan planın notlarında, bu parselde yapılacak inşaat yüksekliğinin 9.50 metreyi geçemeyeceği belirtildi. Bu değişiklik, Kadıköy Belediyesi Meclisi tarafından, 10 Eylül...