28 / 03 / 2024

Tatar Yapı Loft Up ödeme planı

Tatar Yapı Loft Up ödeme planı

Tek blok şeklinde yükselen projede teslimler Mart 2016 yılında yapılması planlandı. Tatar Yapı Loft Up satılık ofislerin büyüklükleri 140 metrekareden başlayıp 190 metrekareye kadar yükseliyor.

Ataşehir Loft Up satılık!

Ataşehir Loft Up satılık daire alanları 140 metrekareden başlangıç gösteriyor. Otopark + zemin + 10 kat + teras şeklinde dizayn edilen proje Tatar Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Loft Up Tatar Yapı satılık!

Loft Up Tatar Yapı satılık daire alanları 140 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslimleri 2016 yılı içerisinde yapılacak olan projede yer alan konutlar 7,60 metrelik tavan yüksekliğine sahip.

Tatar Yapı Loft Up ödeme planı!

Tatar Yapı Loft Up ödeme planı kapsamında projede 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla ticari ve konut kredisi kullanılabiliniyor. Projede toplam 1.400 metrekare ofis alanı yer alıyor.

Yapı Kredi Koray GYO Levent Loft'taki gayrimenkullerini 165.7 bin TL'ye kiraya verdi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde bulunan Levent Loft'ta bulunan gayrimenkullerinden  Ekim 2020'de, diğeri ise Aralık 2020'de yıllık bazda toplam KDV hariç 165 bin 763 TL  bedelle kiraya verildi. 

Yapı Kredi Koray GYO Levent Loft 2 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Levent Loft 2 (Bahçe)" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Tatar Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatar Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Derya Tatar tarafından kuruldu.

Yapı Kredi GYO'dan Levent Loft Bahçe projesinin değerleme raporu!

Yapı Kredi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Levent Loft Bahçe projesinin revize edilen gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Tatar Yapı yatırımcısına yüzde 15 kazandırdı!

Tatar Yapı’nın İstanbul Finans Merkezi Ataşehir’de hayata geçirdiği Loft Up/ Work Up projelerinin yarısı satıldı. Metrekaresi 5 bin liradan satışa sunulan projedeki daireler, yatırımcısına şimdiden yüzde 15 kazandırdı.

Yapı Kredi Koray GYO Levent Loft Bahçe'de daire sattı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Levent Loft Bahçe projesinde bulunan bir daireyi satarak, tapu devrini gerçekleştirdiğini, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte dairenin fiyatı...

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşletmeci.Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Cıty Loft No 11 Şubesi açıldı!

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşletmeci.Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Cıty Loft No 11 Şubesi 15 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Maltepe'de açıldı.

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşl.San.Ve Tic. Ltd.Şti.Cıty Loft No 6 Şubesi açıldı!

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşl.San.Ve Tic. Ltd.Şti.Cıty Loft No 6 Şubesi 15 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Ataşehir Loft Up 7.60'ta dairelerin metrekaresi 6 bin lira!

Tatar Yapı’nın Ataşehir Şerifali’de hayata geçireceği Loft Up 7.60 projesinde tamamı 145, 170 ve 190 metrekare alanlara sahip 1+1 loft konutlar bulunuyor.

Loft Up/7.60 projesinde metrekaresi 6 bin TL!

Tatar Yapı, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde hayata geçireceği iş merkez - home office Loft Up/7.60 ve Work Up/5.50 konseptinin sınırlarını yeniden çizdi.

Tatar Yapı Loft Up iletişim bilgileri!

Tatar Yapı Loft Up iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi. Tatar Yapı imzası taşıyan Ataşehir Loft Up projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir’de hayata geçiriliyor.

Ataşehir Loft Up satılık ofis!

Ataşehir Loft Up satılık ofis fiyatları, ofislerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Tatar Yapı Ataşehir Loft Up projesinde dolar kuru 2,25 olarak sabitlendi.

Ataşehir Loft Up fiyat!

Ataşehir Loft Up fiyat listesi kapsamında ofis fiyatları 700 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Tatar Yapı Loft Up projesinde dolar kuru 2,25 olarak sabitlendi.

Tatar Yapı Loft Up ödeme planı Haberi

Tatar Yapı Loft Up ödeme planı

Toplam 45 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede dolar kurunun 2,25 şeklinde sabitlendi. Projede lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam ediyor. 


Ortak kullanım alanları arasında projede concierge hizmetleri ve çift katlı özel otopark bulunuyor. Projedeki ofis fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor.


Daire büyüklüklerinin 140 metrekareden başlayıp 190 metrekareye kadar yükseldiği projede firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor ya da peşin ödeme yapılabiliyor.


Otopark, zemin, 10 kat ve terastan meydana gelen projede firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor ya da peşin ödeme yapılabiliyor. Proje 190 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor.


Tatar Yapı Loft Up satılık ofislerin fiyatları 700 bin TL'den başlıyor. 45 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde hayata geçiriliyor. 


Tel: 444 7 594

Web: