20 / 04 / 2024

tatlu huzur Esra Akkaya

tatlu huzur Esra Akkaya

20 Dakika dizisi ile ekranlara dönen Esra Akkaya Kalamış'ta kafe açtı...

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Esra Albayrak Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esra Albayrak Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Esra Albayrak tarafından kuruldu.

Huzur 571 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzur 571 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Acar ve Şerafettin Karataş ortaklığında kuruldu.

Huzur Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Huzur Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Muhammet Ali Topcu tarafından kuruldu.

Esra Basmaz İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esra Basmaz İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Esra Basmaz tarafından kuruldu.

Öz Esra İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Esra İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Hammo, Kholoud Mohamed, Mohamed Solıman ve Mohammad Mahmou ortaklığında kuruldu.

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca 18 Ağustos 2021 tarihi itibarıyla Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Esra Mutlu'nun atanmasına karar verildi. 

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölümü yöneticiliğine Esra Mutlu'nun, yatırımcı ilişkileri bölüm üyeliğine Koray Beşok'un atanmasına ve Selen Karaman'ın yatırımcı ilişkileri bölüm üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi. 

Esra Oflaz Bodrum'daki villasını kiraya verdi!

Sabah Gazetesi köşe yazarların Bülent Cankurt, bugünkü köşe yazısında iş insanı Esra Oflaz'ın Bodrum'daki villasını kime kiraladığı sorusunun yanıtını kaleme aldı.

Yılmaz Korkmaz ve Esra Korkmaz yeni şirket kurdu!

Brandium Alışveriş Merkezi Anonim Şirketi Ataşehir'de Yılmaz Korkmaz ve Esra Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Kırıkkale Huzur Köy projesinde sona gelindi!

Kırıkkale'de uyuşturucu madde kullanan bireylerin sosyo-ekonomik hayata adapte olması için hayata geçirilen Huzur Köy projesinde son aşamaya gelindi. 

tatlu huzur Esra Akkaya Haberi

tatlu huzur Esra Akkaya

Kalamış’ta bir mekan, adı Tatlı Huzur... Huzurlu ve lezzetli bir mönüye sahip. Mekana girer girmez kendinizi adeta Alice Harikalar Diyarı’nda hissediyorsunuz. Her yerde pembeler, çiçekler, cupcake desenleri... Oyuncu Esra Akkaya’nın eşi Harun Uygural ile birlikte açtığı bu mekanda, masa-sandalyeden biblolara her şeyi satın alabilirsiniz. Sekiz yıl arada verdiği oyunculuğa İlker Aksum, Tuba Büyüküstün gibi oyuncuların rol aldığı 20 Dakika dizisi ile dönüş yapan Akkaya ile Tatlı Huzur’da buluştuk, neler yaptığını ve kafe macerasını konuştuk. 


BU KEZ KEYFİME BAKIYORUM 


Daha önce Alçera adında bir kafenin dört yıl işletmeciliğini yapan Akkaya, bu mesleğe yabancı değil. Ancak Akkaya yeni açtıkları mekanın her şeyinden bu kez eşinin sorumlu olduğu anlatıyor: “Eşim eski işinden sıkılınca böyle bir yer açmak istedi. İşletmecilik, mönü gibi detaylardan o sorumlu....