19 / 04 / 2024

Taurus Bookıng Turizm adres

Taurus Bookıng Turizm adres

Taurus Bookıng Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak    Öztürk ve Morad Yassın A. Abdulrazıq ortaklığında kuruldu. 

NG SIGN Kemer için düğmeye basıldı! Antalya Kemer'e 636 yataklı 5 yıldızlı yeni otel yapılacak!

Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi 106 ada 15 parsel, 106 ada 20, 21 ve 8 numaralı parsellerde yer alan sahada NG Kütahya Seramik Porselen tarafından 237 oda, 636 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi yapılıp işletilmesi planlanıyor.

Roca Tekstil Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Roca Tekstil Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Şahintürk tarafından kuruldu.

Revolte Consultıng Gayrimenkul Acenteliği İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revolte Consultıng Gayrimenkul Acenteliği İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Edılıya Israfılova tarafından kuruldu.

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Çorakli ve Görkem Güngör ortaklığında kuruldu.

Korca İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korca İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Güngör ve Rahmi Dilek ortaklığında kuruldu.

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Semi Aslan tarafından kuruldu.

Dereli Ens İnşaat Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dereli Ens İnşaat Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Dereli tarafından kuruldu.

Luka Turizm Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Luka Turizm Ve Mimarlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Nazlıhan Güngör tarafından kuruldu.

Forum Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forum Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Köseoğlu tarafından kuruldu.

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Reza Roshanı Talab ve Seyed M. Alavı Arjas ortaklığında kuruldu.

İstanbul Experıences Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Experıences Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Burak Kuyumcu tarafından kuruldu.

Bamdad Tradıng Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bamdad Tradıng Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ahmad Bahramchoobın ve Zehra Kalhorı ortaklığında kuruldu.

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu’nda Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Ş tarafından kuruldu.

Taurus Bookıng Turizm adres Haberi

Taurus Bookıng Turizm adres

Taurus Bookıng Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak    Öztürk ve Morad Yassın A. Abdulrazıq ortaklığında kuruldu. 

Taurus Bookıng Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek.

Taurus Bookıng Turizm Ve...