23 / 04 / 2024

TAV havaalanı ihaleleri

TAV havaalanı ihaleleri

TAV Havalimanları ATÜ, gerçekleşen ihaleyi kazanarak Teksas Eyaletindeki Houston George Bush Havalimanın’nda bulunan yaklaşık 700 metrekarelik duty free alanını 10 yıl süreyle işletme hakkını kazandı.

TAV, Atatürk Havalimanı'nın boşluğunu nasıl dolduracak?

İstanbul Havaalanı, bu ay tam kapasiteyle faaliyete geçti. Bu taşınmayla TAV Havalimanları Holding en önemli amiral gemisini olan Atatürk Havalimanı'nı kaybetti. Atatürk Havalimanı’nın yerini nasıl dolduracağının cevabı şirketin geleceğini de belirleyecek.

Kırgızistan'dan TAV'a yatırım daveti!

Kırgızistan Başbakanı Sapar İsakov, TAV'ı, Kırgızistan'ın Bişkek ve Oş kentlerindeki iki uluslararası havaalanının modernizasyonuna yatırım yapmaya davet etti. 

TAV, Küba’da 2 havalimanı için masaya oturuyor!

TAV Havalimanları, Küba'da 2 havaalanının geliştirilmesi ve işletmesi için masaya oturuyor. Küba, 2 milyondan fazla göçmeniyle ABD'de büyük bir diasporaya sahip.

TAV’dan Suudilerle dev yatırım ortaklığı!

TAV ile Saudi Aerospace Engineering şirketi, Cidde’deki Kral Abdulaziz Uluslararası Havaalanı kapsamında 2.87 milyar riyallik (765.33 milyon dolar) tesis inşa etmeyi planladığı açıklandı.

TAV, Milas-Bodrum Havalimanı’nı 2035 sonuna kadar işletecek!

DHMİ tarafından açılan ihaleyi kazanan TAV, Milas- Bodrum havaalanın dış hatlar terminalini işletmeye başladı. TAV, Milas-Bodrum Havalimanı’nı 2035 sonuna kadar işletecek.

TAV, Milas- Bodrum havaalanın dış hatlar terminalini işletecek!

TAV Havalimanları, Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından Milas – Bodrum Havalimanı’nda iç hatların ardından dış hatlar terminalini devralarak işletmeye başladı.

TAV, Filipinler'de 5 havaalanı için ön yeterlilik aldı!

TAV Havalimanları Holding’in içinde yer aldığı konsorsiyum Filipinler’de beş bölgesel havalimanının işletim ve bakım-onarım hakkı ihalesinden yeterlilik aldı.

TAV İnşaat havaalanı inşaatında dünyanın en büyük şirketi oldu!

Ortadoğu ve Körfez Bölgesi’nde üstlendiği havalimanı projeleriyle öne çıkan TAV İnşaat 1 milyar 245 milyon dolar ciroyla bu alanda dünyanın en büyük şirketi oldu...

TAV 8 havalimanı yer hizmetleri ihaleleri için teklif sundu!

TAV Havalimanları Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan ayzılı açıklamaya göre TAV Havalimanları Holding 8 havalimanı yer hizmetleri ihaleleri için teklif sundu.

TAV Bodrum Havaalanı için imtiyaz sözleşmesi imzaladı!

TAV Havalimanları Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TAV Milas Bodrum Havalimanı Mevcut Dış Hatlar Terminali için imtiyaz sözleşmesi imzaladı.

TAV Milas Bodrum Havaalanı ihalesini Rekabet Kurumu onayladı!

TAV Havalimanları Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TAV Havalimanları Holding A.Ş. Milas Bodrum Havaalanı ihalesini Rekabet Kurumu onayladı.

TAV İnşaat King Khaled Havaalanı'nın terminal ihalesini kazandı!

TAV İnşaat Suudi Arabistan Riyad'da King Khaled Havaalanı'nın terminal ihalesini kazandı. Terminal binası 400 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edilecek...

Hamdi Akın: TAV'ı yabancıyla büyüteceğiz!

Türkiye'nin ilk özel havaalanı markası "TAV" hisselerine ilginin arttığı, Fransız Vinci'nin "Rekabet ediyoruz" açıklamasıyla tescillendi

TAV havaalanı ihaleleri Haberi

TAV havaalanı ihaleleri

TAV Havalimanları iştiraki Atü Duty Free, ABD duty free pazarına Houston’dan girdi. ATÜ, gerçekleşen ihaleyi kazanarak Teksas Eyaletindeki Houston George Bush Havalimanın’nda bulunan yaklaşık 700 metrekarelik duty free alanını 10 yıl süreyle işletme hakkını kazandı. ABD'de havalimanı duty free operasyonu için tercih edilmenin çok önemli olduğunu vurgulayan TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, “Bu başarı sektörel olarak geldiğimiz noktayı bir kez daha ortaya koydu” dedi.


İFM...