25 / 04 / 2024

TAV İnşaat en iyi proje

TAV İnşaat en iyi proje

New York'ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesinde TAV İnşaat'ın Medine'de yaptıgı Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı projesi, havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

Prof. Dr. Gürsel Öngören: Kentsel dönüşümün önündeki en büyük engeller kalktı!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kanunda yapılan yeni düzenlemelerle kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerin kalktığını söyledi.

Ev fiyatlarını geçen karavanlarda talep patlaması yaşandı!

Karavan kültürü her geçen gün artıyor. 200 bin liradan başlayan karavan fiyatları 6 milyon liraya kadar yükseliyor. Ev fiyatını geçen karavanlara talep olukça fazla.

Bakan Özhaseki: Yerinde dönüşüme en fazla müracaat Hatay'dan geldi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yerinde dönüşüme en fazla müracaatın Hatay'dan geldiğini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

İngiltere Merkez Bankası umutlarını düşen enflasyona bağladı

Yüksek enflasyon geliyor. Ancak para politikası yapıcılar bunu kontrol altında tutmaya kararlı. İngiltere Merkez Bankası umutlarını düşen enflasyona ve ücret artışını kolaylaştırmaya bağladı

Bydiz fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi

Saçlarınıza şekil vermek artık sizin için sorun haline gelmeyecek. Saçlarınıza çektiğiniz fön ile herkesin gözü sizde olacak.  Peki Bydiz fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Steiner fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 15 Mart 2023 fiyat listesi

Alman kalitesinde üretilmiş ve kendisini kanıtlamış ''Steiner fön makinesi'' Türkiye satış fiyatları merak ediliyor. İnternette araştırma yapan vatandaşlara özel fiyat araştırmasını haberimizden okuyabilirsiniz. Peki Steiner fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Ventoso Fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 08 Mart 2023 fiyat listesi

 Ventoso Fön Makinesi saçlarınıza istediğiniz şekli hacmini bozmadan saçlarınızı yıpratmadan vermenin adı Ventoso   Peki Ventoso Fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? özellikleri ne? İşte detaylar..

Silverline S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz Tam bir fiyat performans ürünü olan marka, özelllikleri ile de ön plana çıkıyor. Peki Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Powertec 2500 W Profesyonel Fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor?Fiyatları ne kadar?07 Şubat 2023 fiyat listesi

Powertec TR-601 2500 W Profesyonel Fön Makinesi fiyatlarını merak edenler haberimöizi incelesin  Peki Powertec TR-601 2500 W Profesyonel Fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Migros'ta yüzde 30 indirimde son gün! Yetişen kapmayalı ürünleri kapacak! İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Migros'ta yüzde 30 indirimde son gün! Yetişen kapmayalı ürünleri kapacak! İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Johnson Saç Kurutma / Fön Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

 Saçlarınıza şekil vermek yada kurutmak için fön makinesine mi ihtiyacınız var? Johnson tam size göre  Peki Johnson Saç Kurutma / Fön Makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Okul servis ücreti nasıl hesaplanır 2022? En yakın ve en uzak okul servis ücreti ne kadar?

Okul servis ücretlerine dair aramalar hız kazandı. İşte en yakın ve en uzak yerlerin okul servis ücretleri!

Adana’nın konutta en çok tercih edilen ilçeleri hangileri?

Ülkemizde yüksek enflasyon, döviz kurlarındaki artış ve tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin de etkisiyle pek çok alanda bazı fiyat artışları yaşandı. Peki Adana’nın konutta en çok tercih edilen ilçeleri hangileri...

TAV İnşaat en iyi proje Haberi

TAV İnşaat en iyi proje

New York'ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesinde TAV İnşaat'ın Medine'de yaptığı Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı projesi, havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi. Engineering Tepe Akten News Record (ENR) tarafından düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi, İnşaat NewYork'ta yapıldı. 


Üçüncü kez düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesinde, TAV İnşaat'a havalimanı inşaat kategorisinde dünyanın en iyi proje ödülü verildi. TAV İnşaat'ın gerçekleştirildiği Suudi Arabistan'ın ilk havalimanı özelleştirmesi olan Medine projesi, bu kategoride dünyanın en iyisi...