24 / 04 / 2024

TAV İnşaat ödülleri

TAV İnşaat ödülleri

Türkiye’nin önde gelen inşaat firmaları TAV İnşaat ve SUMMA İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından iki ayrı proje ile ayrı alanlarda birincilik ödülüne layık görüldü.

TAV İnşaat'ın Hamad Havalimanı Yolcu Terminali projesi ödül aldı!

TAV İnşaat tarafından Katar'ın başkenti Doha'da yapımı gerçektleştirilen Hamad Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi, inşaat dünyasının uluslararası yayını MEED dergisi tarafından düzenlenen Proje Kalite Ödülleri'nde "Yılın Ulaştırma Projesi" seçildi.

TAV İnşaat Yılın Ulaştırma Projesi ödülünü aldı!

TAV İnşaat tarafından Katar'ın başkenti Doha'da yapımı gerçekleştirilen Hamad Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi, inşaat dünyasının uluslararası yayını MEED dergisi tarafından düzenlenen Proje Kalite Ödülleri'nde "Yılın Ulaştırma Projesi" seçildi.

TAV İnşaat, Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi oldu!

TAV açıklamasına göre, uluslararası havacılık sektörü otoritelerini bir araya getiren Abu Dabi'deki Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri (Emerging Markets Airports Avvards) kapsamında TAV İnşaat, "Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi" seçildi.

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

Genç mimarlar ‘Altın Çekül mimarlık ödülleri’ için yarışıyor!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen ve yapı sektörünün prestij ödülleri olarak bilinen ‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ bu yıl 4 kategoride düzenleniyor.

TAV İnşaat’tan 'borç' açıklaması!

TAV İnşaat Genel Müdürü Ümit Kazak, ‘TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor’ başlıklı haberlerle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''Bankalarla görüşmeler ve alacak davalarımız sürüyor'' ifadeleri kullanıldı.

BİRTEP Gayrimenkulün Liderleri Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

“BİREVİM” markasının bir girişimi olan, BİRTEP, “Gayrimenkulün Liderleri (Real Estate Stars) Ödülleri”nin ana sponsoru oldu...

Adli Tazni Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adli Tazni Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilel Taznı ve Amna Adlı ortaklığında kuruldu.

Bahira Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahira Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Özüak tarafından kuruldu. 

Arnous Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arnous Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fazal Arnous tarafından kuruldu. 

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Beykoz-Riva'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen projede satışlar başladı.

Jad Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jad Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Fareed Almahamıd tarafından kuruldu.

J Global İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

J Global İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 110 bin TL sermaye bedeli ile Tarek Jamman tarafından kuruldu. 

Mıdfıelder İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıdfıelder İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Anas     Albıtar tarafından 100 bin TL sermaye bedeliyle Ataşehir'de kuruldu. 

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi projesi hakkında detaylar henüz tam olarak netleşmedi. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek projede ön talepler toplanıyor.

Gufran İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gufran İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL bedelle Ghofran Alkayal tarafından kuruldu.

TAV İnşaat ödülleri Haberi

TAV İnşaat ödülleri

‘Kültürel tesisler’ kategorisinde SUMMA Senegal-Dakar Uluslararası Kongre Merkezi projesi ile ‘havaalanları-limanlar’ kategorisinde TAV Suudi Arabistan-Medine Prens Muhammed Bin Abdülaziz Uluslararası Havalimanı projesi ile dünya birincisi seçildi.


New York’ta gerçekleştirilen ENR Küresel İnşaat Zirvesi’nde, Summa Grup’un ödülünü, Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Müteahhitler Birliği Başkan Vekili Selim Bora, TAV Inşaat’ın ödülünü de Suudi Arabistan ve Afrika’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cumhur Kaur teslim aldı. TAV Grubu CEO’su Sanı Şener yaptığı açıklamada “ENR Dergisi’nin ‘Küresel En iyi Proje’ ödülü ile uluslararası başarılarımızın yanına bir yenisini daha koymuş olduk. Havalimanı inşaatında dünya birinciliğimize; ödüllü projelerimizi de ekleyerek devam ediyoruz”...