25 / 04 / 2024

Tavas doğalgaz bağlantı hattı kamulaştırma

Tavas doğalgaz bağlantı hattı kamulaştırma

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

Bedava doğalgaz nisan ayında başlamıştı! Ne zamana kadar ücretsiz olacak? İşte o tarih açıklandı!

Nisan ayında başlayan ve ücretsiz 25 metreküp doğalgaz kampanyası büyük ilgi gördü. Bu kapsamda konut aboneleri için ilk 25 metreküp doğalgaz ücretsizdi. Peki bedava doğalgaz hangi tarihte bitecek? Bedava doğalgaz kampanyası ne zaman sona erecek? İşte o tarih...

Aksa doğal gaz yeni kampanya başlattı: Bağlantı bedeline 4 taksit!

Doğal gaz dağıtım şirketi Aksa doğal gaz, faaliyet gösterdiği 27 il, 260 ilçe ve beldede bağlantı bedeline 4 taksit kampanyası başlattı. Kampanya, temmuz, ağustos ve eylül ayı boyunca geçerli olacak.

  Hak sahiplerine paraları yatmaya başladı… 2.500 TL’ye varan doğalgaz desteği nasıl alınır?

Devletin maddi güçlük yaşayan vatandaşlara sağladığı destek ödemelerinden doğalgaz desteği Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kanalıyla yapılıyor. Her başvuru titizlikle değerlendiriliyor ve 2.500 TL’ye kadar para ödeniyor.

Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır?

Ülkemiziz geçtiği ekonomik zorlukların yanında vatandaşa nefes olması amaçlanarak devletin destek ödemeleri imdada yetişti. Peki Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır? sorularının cevabını haberimizde bulacaksınız.

Doğalgaz yardımı nasıl alınır, başvuru şartları neler? Doğalgaz yardımı ödemeleri yatırıldı mı? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı faturalarını ödemekte zorluk çeken vatandaşlara maddi destek ödemesi yapıyor. Peki, Doğalgaz yardımı nasıl alınır, başvuru şartları neler? Doğalgaz yardımı ödemeleri yatırıldı mı? İşte detaylar...

Doğalgaz destek parası yattı mı? 2500 TL fatura destek başvuruları nereden, nasıl yapılır?

Aralık ayı doğalgaz destek ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı merak konusu oldu. Peki, Doğalgaz destek parası yattı mı? 2500 TL fatura destek başvuruları nereden, nasıl yapılır? 

Doğalgaz yardım desteğine nasıl başvurulur? Doğalgaz yardımı elden alınır mı? İşte detaylar!

Doğalgaz yardımına dair vatandaşlar pek çok sorular sormaktadır. Onlardan biri de doğalgaz yardım desteğine nasıl başvuru yapıldığı olmaktadır. İşte merak edilen ayrıntılar!

1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilir? 1000 TL doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Doğalgaz yardımı soğuk havaların gelmesi ile araştırılmaya başlandı. Yardımdan yararlanmak isteyenler, 1000 TL doğalgaz yardımının detaylarını merak ediyor.

Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? Doğalgaz yardımı ne kadar? (2022 e-Devlet doğalgaz yardımı başvuru ekranı)

Doğalgaz yardımı başvurusu, ısınma ihtiyacını karşılamakta zorlanan ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasında ön sıralarda yer alıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamalarla birlikte doğalgaz yardımı için ücretin arttığını duy

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır? soruları destekten yararlanmak isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. İşte konuya dair detaylar!

Doğalgaz yardımı için nereye başvurmam gerekiyor?

Doğalgaz yardımına dair araştırmalar hız kazandı. Bu yardımdan yararlanmak isteyenler, Doğalgaz yardımı için nereye başvurmam gerekiyor? Şeklinde sorular soruyor. İşte detaylar!

Aksa Doğalgaz’dan gaz bağlantı bedeline 3 taksit fırsatı! 

Türkiye’nin dört bir bölgesine doğal gaz ulaştıran Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği 27 il merkezi, 248 ilçe ve beldede Ekim ayı, Kasım ve Aralık ayları boyunca bağlantı bedeline 3 taksit kampanyası başlattığını duyurdu.

Tavas doğalgaz bağlantı hattı kamulaştırma Haberi

Tavas doğalgaz bağlantı hattı kamulaştırma

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. Tavas İlçesi Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla Denizli İli, Tavas ve Pamukkale İlçeleri Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için