19 / 04 / 2024

Tavit Köletavitoğlu kimdir

Tavit Köletavitoğlu kimdir

Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tavit Köletavitoğlu kimdir? Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi hangi alanlarda hizmet veriyor? İşte Tavit Köletavitoğlu ve Atlas Proje...

Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 24. ve 25. dönemlerde Niğde milletvekili olarak görev yapan Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

BDDK Başkanı Şahap Kavcıoğlu Kimdir?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanlığına atanan Şahap Kavcıoğlu Kimdir? Daha önce görevlerde bulundu? İşte detaylar!

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür Hulusi Horozoğlu kimdir? Kaç yaşında? Hulusi Horozoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hulusi Horozoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Hulusi Horozoğlu'nun hayatına dair merak edilenler.

Ata Köseoğlu kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Ata Köseoğlu kimdir? İşte HAta Köseoğlu'nun biyografisi...

Mehmet Çakılcıoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mehmet Çakılcıoğlu oldu. Peki Mehmet Çakılcıoğlu kimdir? Mehmet Çakılcıoğlu hangi işlerde görev aldı?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kimdir?

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçil Ekrem İmamoğlu kimdir? Ekrem İmamoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ekrem İmamoğlu'nun biyografisi...

Muhittin Abacıoğlu kimdir?

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı E. Başmüfettişi Muhittin Abacıoğlu kimdir? Muhittin Abacıoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Sevda Özkan İmamoğlu kimdir?

2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Sevda Özkan İmamoğlu kimdir? Sevda Özkan İmamoğlu hangi işlerde görev aldı?

Soli Kaplanoğlu kimdir?

1997 yılında 36. Paralel Mimarlık ofisini kuran Soli Kaplanoğlu, bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında birçok başarılı mimari ve iç mimari projeye imza attı. Peki, Mimar Soli Kaplanoğlu kimdir?

Faruk Akşehirlioğlu kimdir?

2012 yılında Santra Mimarlık kurucularından biri olan Mimar Faruk Akşehirlioğlu kimdir? Faruk Akşehirlioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Faruk Akşehirlioğlu..

Burak Koltukoğlu kimdir?

2011 yılı başında Mimar Ersin Özdamar ile birlikte Motto TPU (Motto Tasarım Proje Uygulama) Mimarlık Ofisi’ni kuran Mimar Burak Koltukoğlu kimdir? İşte Mimar Burak Koltukoğlu..

Fatih Küpoğlu kimdir?

Mimar Fatih Küpoğlu kimdir? Mimar Fatih Küpoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Küpoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Fatih Küpoğlu...

Ahmet Erkurtoğlu kimdir?

Mimar Ahmet Erkurtoğlu kimdir? Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ahmet Erkurtoğlu..

Tavit Köletavitoğlu kimdir Haberi

Tavit Köletavitoğlu kimdir

Tavit Köletavitoğlu kimdir?

Tavit Köletavitoğlu, 1951 Malatya doğumlu. 1973 yılında ODTÜ Şehir ve Bölge Planlaması Bölümü'nden mezun olan Tavit Köletavitoğlu, bugün Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı.


1973 yılından itibaren kamu ve özel sektörde (Transtürk Şirketler Grubu, Net Şirketler Grubu, Yapı Kredi Grubu) üst düzey yöneticilik yapan Tavit Köletavitoğlu Haziran 1997'de halen başkanlığını yaptığı Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketini kurdu. 


Çeşitli mesleki ve sosyal-kültürel sivil toplum kuruluşlarında (ICC, TESEV, TÜSES, TARİH VAKFI, TAÇ VAKFI vb) üyelikleri ve/veya kurucu üyelikleri bulunmakta olup, bu kurumların bazılarında yönetim sorumlulukları da üstlendi.


1989 yılında üyesi olduğu Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD)'nde, 1992 yılından itibaren İcra Komitesi Üyeliği, 1995 yılından itibaren Başkan Yardımcılığı, 1999-2003 tarihleri arasında Yönetim Kurulu Başkanlığı ve 2003-2007 tarihleri arasında Yüksek...