29 / 03 / 2024

Taylor Hill yeni mağazası

Taylor Hill yeni mağazası

VICTORIA'S Secret'ın yeni nesil meleklerinden Taylor Hill, önceki gün firmanın Chicago'daki yeni mağazasının açılışını yaptı.

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill'i satın aldı!

Bodrum’un en lüks projelerinden biri olan Swissotel Residences Bodrum Hill'in el değiştirdiği gündeme geldi. Çağdaş İnşaat’a ait olan otel ve projedeki villalara hizmet sunan şirketin yeni sahibi Avrupa Konutları oldu. 

Gayrimenkul kraliçesi Taylor Swift Avrupa'da lüks ev arıyor!

Emlak zengini olarak bilinen Taylor Swift, yeni gayrimenkul yatırımı için emlakçı emlakçı gezdiği belirtiliyor.

My Hill Garden 2 satışta! Yeni proje!

Kain İnşaat imzasıyla yükselen My Hill Garden 2 projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 8 adet villa inşa edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Hill Garden Hasköy konut projesi satışta! Yeni proje

Köksallar İnşaat tarafından Samsun'da inşa edilen Hill Garden Hasköy konut projesi satışa çıktı. Proje 5 blok 104 daireden oluşuyor. 

Lim Hill Çengelköy satışta! Yeni proje! 

Lim Hill Çengelköy projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından olan Çengelköy'de yükseliyor. Projede inşaat çalışmaları ve satışlar başladı. Peki Lim Hill projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler..

Hill Luxury Residence satışta! Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

Kargıcak bölgesinde yer alan Özdence Hill Luxury Residence, Özdence İnşaat şirketinin yeni lüks ve premium konut kompleksi olarak hayata geçiyor.

My Hill 6 konut projesi satışta! Yeni proje!

Kain İnşaat imzasıyla İzmit'te hayata geçen My Hill 6 projesinde satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Hilal Hill 2. Etap 48 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

Bahaş Holding’in Fkg İnşaat ve Stta İnşaat ile beraber İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. etap satışları başladı. Projede toplam 138 adet konut inşa edilecek.

Zeray İnşaat İstanbul'a 45 dk mesafedeki Zeray Dora Hill’i tanıttı

Zeray İnşaat, yeni projesi Zeray Dora Hill’i düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Etrafı 720 bin metrekare ormanla çevrili, deniz, göl ve orman manzaralı, neoklasik mimariyle inşa edilen 430 konuttan oluşan proje 30 Mayıs 2024’te teslim edilecek.

Zeray Dora Hill nerede? Zeray Dora Hill fiyatı ne kadar?

Zeray yeni projesi Zeray Dora Hill için düğmeye bastı! Peki, Zeray Dora Hill nerede inşa edilecek, fiyatı ne olacak, proje detayları neler? İşte tüm detaylar...

Zeray Dora Hill geliyor! Yeni proje!

Zeray İnşaat'ın en yeni projesi Zeray Hill projesinde 430 bağımsız bölüm yer alıyor. Merakla beklenen proje 1 Haziran tarihinde görücüye çıkacak.

Zeray Dora Hill basın toplantısı 1 Haziran'da!

Zeray İnşaat'ın en yeni projesi Zeray Dora Hill 1 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek toplantıyla görücüye çıkıyor.

Hilal Hill Büyükçekmece satışta! Yeni proje!

Bahaş Holding Büyükçekmece’de 750 milyon TL’lik yatırımla 800 riskli konutu kapsayan, yaklaşık 65 bin metrekare büyüklüğündeki alanın dönüşümü için harekete geçti. 1450 konut ve 50 ticari alan bulunan Hilal Hill projesinin ilk etabında satışlar başladı.

Taylor Hill yeni mağazası Haberi

Taylor Hill yeni mağazası

VICTORIA'S Secret'ın yeni nesil meleklerinden Taylor Hill, önceki gün firmanın Chicago'daki yeni mağazasının açılışını yaptı. Açılışta hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren 19 yaşıdaki model, moda  dünyasının gelecekteki yıldızlarından biri olarak...