25 / 04 / 2024

teb bankası kampanya

teb bankası kampanya

Türk Ekonomi Bankası (TEB), kullanıcılarına özel başlattığı yeni kampanyasını duyurdu. Günlük araç kiralama, uçak bileti ve otel rezervasyonunu kapsayan bu kampanyanın detayları nelerdir?

TEB’ten dev kampanya! CEPTETEB’li olana 300 TL nakit iade!

Türk Ekonomi Bankası’ndan banka müşterisi olacaklara kampanya haberi geldi. Şimdi CEPTETEBLİ olanlar kazanacak. İşte kampanyanın detayları…

Ziraat Bankası 2.500 TL Bankkart Lira verecek! Dev kampanya için son gün 31 Ekim! 

Ziraat Bankası 2.500 TL Bankkart Lira hediye edecek. Pek çok kişinin yüzünü güldüren dev kampanya için son gün 31 Ekim olarak belirlendi.

IBAN numaranıza bir kereliğe mahsus bin TL yatacak! Hemen hesabınızı kontrol edin!

Ekim ayının ilk günlerinden itibaren yeni kampanyalarını peş peşe duyuran Ziraat Bankası, şimdi de beyaz eşya ve elektronik eşya sektörüne yönelik bir kampanya düzenledi. Ziraat Bankası, kampanya kapsamında müşterilere bin TL hediye edeceğini açıkladı.

Ziraat Bankası'ndan flaş kampanya. Anne ve babalar dikkat! Bu kadar para ödenecek

Ziraat Bankası tarafından çocuğu okula başlayacak anne ve babalara yönelik çok önemli bir kampanya yapıldı. Banka tarafından gerçekleştirilen kampanya kapsamında çocuğu bulunan anne ve babalara yönelik çocukları için ödeme gerçekleştirilecek.

Ziraat Bankası'ndan flaş kampanya! Beklenen tarih sonunda açıklandı!

Ziraat Bankası'ndan flaş bir kampanya geldi. Hediyeyi kazanmak isteyen vatandaşların yapması gerekenler var.

Özyurtlar No 27 Residence'ta faizsiz, vade farksız, bankasız kampanya fırsatı!

Özyurtlar Holding tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen ‘No 27 Residence’ projesinde faizsiz, vade farksız, bankasız kampanya fırsatı sunuluyor.

İş Bankası’ndan bomba gibi kampanya! Yeni müşterilere özel 0 faizli kredi veriyor!

İş Bankası, esnaf ve KOBİ’lere yönelik oldukça cazip bir kampanya düzenledi. Banka, yeni müşterilere özel 31 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuruda bulunanlara 0 faizli Hoş Geldin kredisi kullandıracak.

İş Bankası'ndan müjde gibi müjde! Bu kampanya size ilaç gibi gelecek!

İş Bankası'ndan gelen müjdeli bir haberimiz var! Sizi coşturacak bu kampanya sayesinde adeta şifa bulacaksınız. Son fırsat tarihi ise 30 Eylül 2023 olarak belirlendi.

IBAN numaranıza bu tarihe kadar tam bin TL yatacak! Hak sahipleri neye göre belirlenecek? Tek tek belli oldu!  

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, yeni evleneceklere ve evine beyaz eşya ve elektronik eşya almak isteyenlere özel bir kampanya hazırladı. Ziraat Bankası, kampanya kapsamında bin TL hediye edeceğini açıkladı.

Ziraat Bankası'ndan müjde! IBAN numaranıza ay sonuna kadar para yatacak!

Ziraat Bankası, yaz aylarına yönelik düzenlediği kampanyayla müşterilerinin yüzünü güldürecek. Hepsiburada Seyahat ile iş birliği kapsamında yeni bir kampanya hazırlayan Ziraat Bankası, kampanya kapsamında 150 TL hediye edeceğini duyurdu.

İş Bankası'ndan yakıt alışverişlerine dev kampanya!

İş Bankası'nın MaxiPuan kazandıran yakıt alışverişi kampanyası, 15 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya kapsamında, İş Bankası kartlarıyla Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yapılan yakıt alışverişlerine özel fırsatlar sunulmaktadır.

İş Bankası son kez duyurdu! Bu parayı 30 Haziran’a kadar almazsanız hakkınız yanacak!

Her zaman birbirinden farklı kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yaptıkları işlemlerde kazançlı çıkmasını sağlayan İş Bankası, Maximum müşterilerine özel bir kampanya daha düzenledi. İş Bankası, kampanya kapsamında 150 TL hediye edeceğini ve son başvuru tarihinin 30 Haziran olduğunu açıkladı.

Ziraat Bankası’ndan az önce karar çıktı! Adınıza yatacak 1.000 TL’yi hemen alın!

En sık kampanya düzenleyen bankalardan Ziraat Bankası, yeni bir kampanyayla daha müşterilerinin karşısına çıktı. Ziraat Bankası, kampanya şartlarına uyan müşterilerinin tam bin TL kazanacağını duyurdu.

İş Bankası'ndan babalar gününe özel kampanya! Kampanya sonu toplam 150 TL hediye edilecek

Babalar Günü’ne son günler kala bu kez de özel kampanya İş Bankası’ndan geldi. Resmi internet yapılan açıklama detaylarına göre 150 TL Maxipuan verilecek. Kampanyaya katılım belirli şartlarda ve sürelerde geçerli olacağı için bu bilgilerin edinilmesi gerekiyor.

teb bankası kampanya Haberi

teb bankası kampanya

Türk Ekonomi Bankası (TEB), CEPTETEB mobil uygulamasında hayata geçirdiği CEPTETEB Süper alışveriş platformu ile müşterilerine özel 9 Ekim'e kadar geçerli olan yeni bir kampanya sundu.

Bankadan yapılan bilgilendirmeye göre, TEB, CEPTETEB Süper bünyesinde olan iş ortaklarından yapılacak harcamalara özel avantajlı indirimler sunan kampanya ile CEPTETEB'lilerin yaşamını kolaylaştırmaya devam ediyor.

TEB, CEPTETEB Süper kullanıcılarına özel olarak başlattığı bu yeni kampanya ile günlük araç kiralamalarında yüzde 15, uçak biletleri ile online ödemeli otel rezervasyonlarında yüzde 10 indirim imkanı sunuyor.

CEPTETEB Süper kullanıcıları, Yolcu360 ayrıcalığıyla yurt dışı ve yurt içi günlük araç kiralamalarında yüzde 15, Turna.com kalitesi ile yurt içi, yurt dışı, tek yön veya gidiş-dönüş olmak üzere tüm uçak biletlerinde yüzde 10, OtelZ.com güvencesiyle ile tüm online ödemeli otel rezervasyonlarında da yüzde 10 indirimden...