20 / 04 / 2024

TEB’ten dev kampanya! CEPTETEB’li olana 300 TL nakit iade!

TEB’ten dev kampanya! CEPTETEB’li olana 300 TL nakit iade!

Türk Ekonomi Bankası’ndan banka müşterisi olacaklara kampanya haberi geldi. Şimdi CEPTETEBLİ olanlar kazanacak. İşte kampanyanın detayları…



Türk Ekonomi Bankası (TEB),  yeni müşterileri için büyük bir kampanya düzenledi. Dilediği yerden dilediği zaman CEPTETEBLİ olanlar şimdi online alışverişlerde yaptığı ödemelerin yüzde 5’ini iade alabilecek.

Müşteriler, CEPTETEB banka kartı ile yaptıkları online alışverişlerinde 6 ay boyunca toplamda 300 TL’ye varan nakit iade kazanabilecek.

 TEB’ten dev kampanya! CEPTETEB’li olana 300 TL nakit iade!

Peki, TEB’in bu kampanyasından kimler yararlanabilir? İşte TEB’in 300 TL nakit iade kampanyasını detayları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön