18 / 04 / 2024

TEB ile seyahate doyacaksınız! İşte TEB’ten dev kampanya!

TEB ile seyahate doyacaksınız! İşte TEB’ten dev kampanya!

TEB birbirinden farklı kampanyaları hayata geçiriyor. Onlardan biri de seyahat harcamalarında yaptığı kampanya. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte seyahat kampanyasına dair detaylar!



TEB bankası emekli promosyon ödemeleri ile gündeme geldikten sonra şimdi de gerçekleştirdiği kampanyalar ile de gündeme gelmeye devam ediyor.

TEB ile seyahate doyacaksınız! İşte TEB’ten dev kampanya!

TEB seyahat harcamalarına 150 Bonus veriyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte bütün detayları ile TEB 150 TL kampanyası...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön