27 / 04 / 2024

TEB’ten dev kampanya! CEPTETEB’li olana 300 TL nakit iade!

TEB’ten dev kampanya! CEPTETEB’li olana 300 TL nakit iade!

Türk Ekonomi Bankası’ndan banka müşterisi olacaklara kampanya haberi geldi. Şimdi CEPTETEBLİ olanlar kazanacak. İşte kampanyanın detayları…



300 TL NAKİT İADE KAMPANYASI

Dilediği yerden, dilediği  zaman görüntülü görüşme ile CEPTETEB’li olanlar, 6 ay boyunca CEPTETEB Banka Kartı ile yapacağı online alışverişlerinden %5’ini iade almaya hak kazanacak.

CEPTETEB Banka Kartı’nızla yapacağınız online alışverişlerinden her ay 50 TL, 6 ay boyunca toplamda 300 TL’ye varan nakit iade kazanmak için hemen CEPTETEB’li olmanız yeterli.

KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI

Kampanyaya katılmak için 1 Temmuz – 31. Aralık 2022 tarihleri arasında CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndan görüntülü görüşme yaparak veya, http://www.cepteteb.com.tr’de bulunan Müşteri Ol başvuru formu aracılığıyla ilk kez CEPTETEB’li olman ve hesap açılışının ardından CEPTETEB Banka Kartı sahibi olmak yeterli.

300 TL NAKİT İADE KAZANMA ŞANSI

CEPTETEB Vadesiz Hesabına bağlı CEPTETEB Banka Kartın ile aylık toplam 1.000 TL ve üzeri harcama yapman gerekiyor. Aylık harcama koşulunu sağlaman durumunda, toplam harcama tutarın içerisindeki toplam online alışveriş tutarının %5’i kadar nakit iade almaya hak kazanırsın. Aylık 50 TL, 6 ay boyunca toplamda 300 TL’ye varan nakit iade kazanabilirsiniz.

KAMPANYA KOŞULLARI NELERDİR?

1 Temmuz – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında CEPTETEB görüntülü görüşme ile ilk kez CEPTETEB’li olursan “Yeni CEPTETEB’lilere 300 TL’ye Varan Nakit İade” kampanyasından faydalanabilirsin.

İade alabilmek için CEPTETEB Banka Kartı ile 1.000 TL ve üzeri harcama yapman gerekmektedir. Aylık harcama koşulunu sağlaman durumunda harcama tutarının içerisindeki toplam online alışveriş tutarının %5’ini hesabına nakit iade olarak alabilirsin.

Harcama ve nakit iade tutarları, aylık olarak hesaplanacaktır. Bu kapsamda hesaplamanın yapılacağı ilk ay CEPTETEB Banka Kartın ile 1.000 TL harcama koşulunu sağlaman ile başlayacaktır. 1.000 TL harcama koşulunu sağladığın ay iade alabilir, sağlamadığın durumda ise iade hakkını kaybetmezsin. İlk kez CEPTETEB’li olduktan 1 yıl sonrasına kadar aylık harcama koşulunu sağladığın aylarda iade almaya devam edebilirsin.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: http://www.teb.com.tr/

Akbank’tan kredi çekmek isteyenlere müjde! Düşük faiz imkanı!

Arçelik ayın ürünü televizyon ne kadar? İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Watsons’ta Maybelline maskaralar yarı fiyatına! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön