24 / 04 / 2024

Tebernuş Kireç\'nin moderatörlüğünde inşaat ve konut konferansı

Tebernuş Kireç\'nin moderatörlüğünde inşaat ve konut konferansı

İnşaat sektörünün ticari ve güncel olarak tartışılarak, sektöre yeni yaklaşımlar getirilmesine katkı sağlayacak bir platformda profesyoneller bir araya geliyor...

Fatih'te Tapu Müdürlüğünde 136 ünlü ismin tapu kayıtları paylaşılmıştı: Tapu kaydı davasında son dakika gelişmesi!

İstanbul'da bulunan tapu müdürlüğünde 2 personelin, 136 ünlü ismin taşınmaz ve nüfus bilgilerini araştırdığı ve kimliği belirsiz kişilerle paylaştığı belirlendi. O davada bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde yüksek maaşla çalışma fırsatı! Karayolları Genel Müdürlüğü'ne 3000 personel alınacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü'ne 3000 personel alımı yapılacak. Yüksek maaşla hemen Karayolları Genel Müdürlüğü'nde hemen işe başlayın. İşte Karayolları Genel Müdürlüğü personel alım detayları!

ÇEDBİK 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik' etkinliği 2 Aralık'ta!

ÇEDBİK Başkanı Sayın Ebru Ünver moderatörlüğünde düzenlenen 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik Temelli En Son Gelişmeler, Riskler ve Fırsatlar' başlıklı etkinlikte Metsims firmasının Kurucusu ve Yöneticisi Hüdai Kara, yapı malzemelerinde sürdürülebilirlik konusunu detaylıca inceleyecek.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul'la ilgili önemli açıklamalar!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Didem Arslan Yılmaz'ın moderatörlüğünde gerçekleşen televizyon programına katıldı...

Haydarpaşa Garı tasarım merkezi olacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım  İstanbul 1.bölge Cumhur İttifakı'nın adaylarıyla buluştu. Program  Binali Yıldırım moderatörlüğünde gerçekleştirildi. 

Kartal'da imar ve tapu sorunu çözülecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Habertürk'te, İstanbul 1.bölge Cumhur İttifakı'nın adaylarıyla buluştu. Binali Yıldırım moderatörlüğünde gerçekleşen programda önemli açıklamalar yapıldı. 

Tekirdağ Çevre Ve Şehircilik Müdürlüğü'nde imar barışı mesaisi!

İmar barışı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olması sebebi ile Tekirdağ Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünde hafta sonu da vatandaşlara hizmet veriliyor.

Demir Grup’tan Sivas-Milli Mücadele’nin 108 Günü kitabına destek!

Sivas- Milli Mücadele’nin 108 Günü kitabının lansmanı yapıldı. Demir Grup desteğiyle okuyucuyla buluşan kitap Yekta Kopan moderatörlüğünde düzenlenen bir söyleşi eşliğinde tanıtıldı...

İnegöl Tapu Müdürlüğü'nde vurgun iddiası!

İnegöl Tapu Müdürlüğünde vurgun iddiası üzerine başlatılan soruşturma kapsamında 4 kişi tutuklandı.

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Çalıştayı yarın!

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Çalıştayı yarın The Green Park Otel Bostancı’da TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek. 

Tempoint'te çifte kampanya!

Gül Proje, Sultangazi’de 885 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği Tempoint projesinde iki ayrı kampanyanın startını verdi. Mesut Yar’ın moderatörlüğünde lanse edilen kampanya kapsamında 10 bin TL peşinatla ev sahibi olmak mümkün. Ayrıca peşin alımlarda yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.

İstanbul Üniversitesi'nin Rektörlük Binası müze olacak!

İstanbul Üniversitesi'nin Rektörlük Binası müze olarak düzenlenecek. Restorasyon işlemleri tamamlanan Rektörlük Binası'nın 8 Aralık 2018'e kadar tamamlanması planlanıyor.

Eyüp İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde SMS dönemi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde hizmet akışını kolaylaştırmak için sms ile bilgilendirme sistemine geçtiklerini belirtti

Tebernuş Kireç\'nin moderatörlüğünde inşaat ve konut konferansı Haberi

Tebernuş Kireç\'nin moderatörlüğünde inşaat ve konut konferansı


Tebernüş Kireçci'nin moderatörlüğünde gerçekleşecek Kentsel Dönüşüm temalı foruma İBB Kentsel Dönüşüm Müdürü İdris Atabay ve İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan panelist olarak yer alıyor. Tüm gün sürecek konferansın ekonomik değerlendirmesini gazeteci yazar Deniz Gökçe yapıyor. Prof. Ethem Saba Özmen ise yeni yasal düzenlemelerle ilgili hukuki boyutta vizyon katacak.

Konferansta, konut dışı inşaat sektörü, iş makinaları, yıkım hafriyat, çimento sektörleri de konu başlıkları arasında yer alıyor.

 12 Aralık 2012 Çarşamba günü Marriott Hotel Asia'da yapılacak olan  foruma katılım için 2 Kasım 2012 Cuma gününe kadar 500 Euro + Kdv kayıt ücreti ödeniyor. 


Konferans Gündemi:

•Konut...