20 / 04 / 2024

Kartal'da imar ve tapu sorunu çözülecek!

Kartal'da imar ve tapu sorunu çözülecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Habertürk'te, İstanbul 1.bölge Cumhur İttifakı'nın adaylarıyla buluştu. Binali Yıldırım moderatörlüğünde gerçekleşen programda önemli açıklamalar yapıldı. 



Binali Yıldırım: ''Kartal da inşallah gönül belediyeciliğini hasretle bekleyen bir ilçemiz. Kartal E-5 ile sahil yolu arasında en fazla trafik sıkışıklığı yaşanan ilçemiz. Kartal'ın meşhur çukuru vardır, taş ocakları. Onu doğa parkına çeviriyoruz. Kartal'da bir monoraylı sistem projemiz var'' diye açıklama yaptı. 

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek de şunları kaydettti; 44 dönemli projeyi Kartallı hemşehrilerimizle paylaştık. Lansman toplantımıza ciddi teveccühte bulundular. Kartallılar 10 yıldır CHP'li bir yönetim tarafından yönetiliyor. Bir eser üretilmediği için son 10 yılda her türlü sosyal donatı, kültürel ve sosyal eserlere Kartal'ın ihtiyacı var. Kartal sıradan bir sanayi kenti değil. İstanbul'un balkonu olarak bilinen Yakacık gibi çok güzel mahallemizi bünyesinde barındıran bir kent. Lalenin anavatanı olan  Gümüşpınar mahallemiz var. İstanbul'da lalenin anavatanı Soğanlı'dır. Dragos tepesi ve Aydos ormanımız var. Kartalımızın önemli bir özelliği de prens adalarının en iyi seyiri bölgesi olan bir ilçe. Kartal maalesef bu güzellikleri insanlara sunma noktasında eksiklikler yaşıyor. Biz projelerimizi Kartal ekonomisini canlandırmak, istihdama hayat vermek adına hem bizim medeniyetimiz hem bizden önce bize intikal etmiş Bizans eserlerini de turizme kazandırarak kentimize can suyu oluşturmayı planlıyoruz. Aydos'da ve Yakacık'ta bir güzel bir seyir terasını yapacağız. Kartal Spor vardı. Kartal Spor 1. Lig'de önemli sporcular yetiştirmiş bir takımdı. son dönemde yanlış yönetimle şu anda bölgesel amatör ligte top koşturuyor. Kartal'a önemli bir stadyum kazandırmayı düşünüyoruz. Nostaljik Nizam Plajı inşallah ihya ediyoruz. Vatandaşlarımızın imar ve tapu problemlerine dönük sorunlarına çözüm masası oluşturuyoruz.
 

Binali Yıldırım İstanbul projelerini anlattı!


Geri Dön