29 / 03 / 2024

Tek durak ofis sistemi nedir

Tek durak ofis sistemi nedir

Yabancı yatırımcıya kolaylık için İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) çatısı altında hizmete giren Invest in Istanbul (Tek Durak Ofisi), Kalkınma Bakanlığı’nın belirlediği 8 kentte daha açılıyor ve yayılmaya başlıyor. 

TOKİ Aksaray projesiyle tek bir ilçeye 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofis geliyor! Dev projenin ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray projesiyle tek bir ilçeye 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofis geliyor. Dev proje yarın ihaleye çıkacak.

Albaraka'dan eğitim, kırtasiye ve ofis harcamalarında 50 TL iade kampanyası!

Harcamalarını ucuza getirmek isteyen vatandaşların için Albaraka kampanya yaptı. 9 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Albaraka bireysel kredi kartınız ile eğitim, kırtasiye, ofis malzemeleri sektöründe tek seferde yapacağınız 300 lira ve üzeri harcamalarınızda 50 lira iade kazanma fırsatı. İşte kampany

Tek Durak Ofis'te inşaat izinlerine kolaylık!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelerek "Tek Durak Ofis sistemi hakkında görüş alışverişlerinde bulundu. 

OSB'lerde yatırımcılara emlak vergisi muafiyeti ve indirimli arsa tahsisi fırsatı!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, organize sanayi bölgelerinin (OSB) yatırım teşvik avantajları ve bürokrasiden uzak "tek durak ofis" hizmeti anlayışıyla yatırımcılara önemli imkanlar sunduğunu vurguladı. 

Merkez Ankara, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma projesi!

Gayrimenkulde önemli yatırımlar yapılan Ankara'da, AVM, otel, ofis ve konuttan oluşan bir karma proje inşa ediliyor. Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Merkez Ankara'nın, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma kullanım projesi olduğunu söylüyor.

Tek durak ofis sistemi yayılıyor!

Yabancı yatırımcıya kolaylık için İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) çatısı altında hizmete giren Invest in Istanbul (Tek Durak Ofisi), Kalkınma Bakanlığı’nın belirlediği 8 kentte daha açılıyor ve yayılmaya başlıyor. 

Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları!

İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Atertower projesi 130 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje 30 katlı tek blok şeklinde Ankara Caddesi’nin stadyum tarafında inşa ediliyor. İşte Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları...

Tek durak ofis sistemi 2018'de yaygınlaştırılacak!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, yatırımcılara sağlanan olanaklar konusunda açıklama yaptı. Elvan, İstanbul'da pilot olarak uygulanan "tek durak ofis" sisteminin, 2018'de diğer illeri ve yerli yatırımcıları da kapsayacağını söyledi.

Ankara Kale Ofis fiyatları 494 bin TL'den başlıyor!

Toplam 123 adet ofisten meydana gelen Kale Ofis projesi 22 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. 2019 yılı Nisan ayında teslim edilecek olan Ankara Kale Ofis fiyatları 494 bin TL'den başlıyor.

Nurol Park'ta tek seferde 22.8 milyon liralık toplu ofis satıldı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Günesli'deki Nurol Park projesinden tek seferde yabancı yatırımcıya 22.8 milyon liralık toplu ofis satışı yapıldı..

Nidakule Kayaşehir'de ofisler ön satışta!

Kayaşehir’in Leed sertifika adayı olan ilk ve tek A+ ofis projesi Nidakule Kayaşehir, Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu kalitesi ve Emlak Konut güvencesiyle ön satışlarına başladı.

Balance Güneşli ofis bloklarında satış ve kiralama başladı!

Basın Ekspres’in tek A plus ofis projesi Balance Güneşli’de, Yaşam Sokağı ile entegre ‘müstakil ofis bloklarının’ satış ve kiralamasına Mart ayı itibari ile başlandı.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 3.16 milyon metrekareye ulaştı!

2016 üçüncü çeyreğinde A sınıfı ofis arzı, İstanbul’da ana ofis bölgelerinde 3,16 milyon metrekareye ulaştı. Geçen yılın aynı dönemine göre pazara giren yeni arz kısıtlı olurken, Kozyatağı-Ataşehir yeni arzın eklendiği tek bölge oldu.

Tek durak ofis sistemi nedir Haberi

Tek durak ofis sistemi nedir

İSTKA’dan yapılan açıklamaya göre, 11 ayda 30 farklı ülkeden 72 yabancı yatırımcıya hizmet veren Invest in İstanbul, hayata geçtiği 21 Haziran 2017’den bu yana 162 milyon dolarlık yatırımın Türkiye’ye çekilmesini sağladı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre yabancı yatırımcıya büyük kolaylık sağlayacak ofisler İstanbul’un yanı sıra Kocaeli, İzmir, Ankara, Mersin, Adana ve Samsun’da da açıldı. Gaziantep ve Bursa’da ise Tek Durak Ofis’in kurulum çalışmaları son aşamaya geldi. 

İSTKA Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz, Dünya Bankası tarafından her yıl yayımlanan Doing Business raporuna göre, Türkiye’de bir iş yerinin ancak 6.5 günde açılabildiğini belirterek Tek Durak Ofis sayesinde yabancılar için bu sürenin ortalama 2 güne gerilediğini dile getirdi. 

Yavuz, Dünya Yatırım Konferansı’nda İngiltere ve Japonya ile birlikte dünyanın en başarılı örneklerinden birisi seçildiklerini...