24 / 04 / 2024

tek kirişli vinç

tek kirişli vinç

Konecranes Türkiye’nin Genel Müdürü Sami Korpela, “Tavan vinçlerinin, iki türünün de eşit derecede dayanıklı ve kaliteli” olduğunu ifade ediyor. Korpela, aksine, tek kirişli vinçlerin çift kirişli vinçlere kıyasla aslında daha fazla avantajının olduğunu da söyledi.

CXT UNO tek kirişli vinç, çift kirişli vinçlere göre daha avantajlı!

Konecranes Türkiye’nin Genel Müdürü Sami Korpela, “Tavan vinçlerinin, iki türünün de eşit derecede dayanıklı ve kaliteli” olduğunu ifade ediyor. Aslında daha fazla avantajının olduğunu da ekliyor.

Depreme karşı dirençli şehirler için tek şart: Sürdürülebilir bir çevre politikası!

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’23 bugün gerçekleştirildi. 41 uzmanın katılım sağladığı proğramda uzmanlara göre depreme karşı dirençli şehirler için tek şartın sürdürülebilir bir çevre politikası olduğu belirtildi.

Tek Atbaşı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tek Atbaşı İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Aksel Saro Yancı tarafından kuruldu.

Tek Teknik Taahhüt İnşaat Malzemeleri Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Tek Teknik Taahhüt İnşaat Malzemeleri Elektrik Limited Şirketi bugün Şişli'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Resul Gökgöz tarafından kuruldu.

A101’de 3 parça süzgeçli kâse seti 55 TL’ye, 6 parça cam kâse 49,90 TL’ye, 3 parça saklama kabı 32,50 TL’ye düştü!

A101, az önce indirime giren ürünlerini aktüel ürünler kataloğunda tek tek paylaştı. Buna doğrultuda, 3 parça süzgeçli kâse seti 55 TL’ye, 6 parça cam kâse 49,90 TL’ye, 3 parça saklama kabı 32,50 TL’ye düştü. İşte 13 Temmuz Perşembe A101 fiyat listesi...

ABD'li ekonomistten çok konuşulacak sözler: ‘Tek kurtuluş yolu ABD dolarına geçmek’

Amerikalı ekonomist Steve Hanke, yüksek enflasyonla boğuşan Arjantin’in derinleşen borç tuzağına ilişkin açıklamalarda bulundu. Hanke, Arjantin’in tek çıkış yolunun ABD dolarını para birimi olarak benimsemek olduğunu ifade etti.

EYT'li olup da bunu yapmayanlar resmen yandı! Tek 1 kuruş bile emekli maaşı alamayacaklar! Hemen bakın!

EYT'li olup da bunu yapmayanlar resmen yandı... Tek 1 kuruş bile emekli maaşı alamayacaklar... Hemen bakın...

Doruk Kule Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Kule Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Satılmış Doruk tarafından kuruldu.

Bakan Kirişci açıkladı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin.. Para yatmış olabilir

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, devletin yeni destek ödemelerinin ilanını yaptı. Çiftçilerle ilgi müjdeli haberi verdi. Hesabınıza para yatmış olabilir. Tek tek hesaplara yatmaya başladı. Hemen banka hesaplarınızı kontrol edin! İfadesini kullandı.

Çiftçiler dikkat! Peş peşe yeni ödeme geliyor! Bakan Kirişçi tek tek açıkladı!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 1 milyar 268 milyon 568 bin TL’lik tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını ifade etti. Bakan Kirişci, aynı zamanda destek ödemelerinin dağılımı ile ilgili de bilgi verdi.

Karar verildi: Artık akıllı telefonlarda tek tip olacak

Avrupa Birliği Parlamentosu akıllı telefonlara ilişkin tasarıyı onaylayarak, cihazların tek tip şarj girişli olmasına karar verdi.

Kiriş Elektrik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de kuruldu!

Kiriş Elektrik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Berkay Şahin tarafından kuruldu.

Milyonları ilgilendiriyor! Uzman isim tek tek yanıtladı! Emekli, EYT’li, dul, yetim maaşları...

İşçi, işveren, emekli, EYT’li, ev kadını herkesin merak ettiği soruları uzaman isim Mert Nayır yanıtladı. Peki, kimler hangi şartlarda emekli olabilir? Vefat eden birinin maaşını hangi vatandaşlar alabilir? Ev hizmetlisinin kıdem tazminatı hakkı var mı? Biz ne zaman emekli olabiliriz ve EYT bizi kap

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat'tan ayrıldı!

Tek-Art İnşaat Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapan Özlem Nazlı Arıkan, 3 Ocak 2022 tarihinden itibaren görevinden ayrıldı.

tek kirişli vinç Haberi

tek kirişli vinç

Konecranes Türkiye’nin Genel Müdürü Sami Korpela, “Tavan vinçlerinin, iki türünün de eşit derecede dayanıklı ve kaliteli” olduğunu ifade ediyor. Aksine, tek kirişli vinçlerin çift kirişli vinçlere kıyasla aslında daha fazla avantajının olduğunu da ekliyor.


Tek kirişli vincin avantajları


Tek kirişli vinç çift kirişli vinçten daha kompakttır ve hafiftir, bu da tek kirişli vincin tavan boşluğu ve zemin alanının kısıtlı olduğu alanlarda tercih edilmesini sağlamaktadır. Malzemelerin kaldırılıp bina duvarlarının yakınına hareket ettirildiği durumlarda dahi tek kirişli vinç binaya daha çok yaklaşabilir. Sadece tek bir kirişin kullanılması, bina zeminine uygulanan ölü ağırlığın minimum olmasını ve bu şekilde bina tasarımlarının daha uygun maliyetli olmasını sağlar. Dahası, kiriş üretimi için daha az çeliğe ihtiyaç duyulur; bu da tek kirişli vincin çeşitli uygulamalar ve endüstriler için...