26 / 04 / 2024

tek yapı inşaat kartal

tek yapı inşaat kartal

Yakacık Life Kartal 'da Tek Yapı İnşaat imzasıyla yükseliyor. Yakacık Life Kartal fiyatları 140 bin TL ile 400 bin TL arasında değişiklik gösteriyor...

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ömer Faruk Laçin tarafından kuruldu.

As Tek Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Tek Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aktepe tarafından kuruldu.

K10 Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K10 Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erdal Gögerçin tarafından kuruldu.

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi kuruldu!

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu. Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Doğan Laçin ve Mir Bedirhan Laçin ortaklığında kuruldu.

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Güven tarafından kuruldu.

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Güven tarafından kuruldu.

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılı olağan genel kurulu 5 Kasım'da!

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısının 5 Kasım 2021 Cuma günü saat 14.00'da Halkalı Caddesi No:245 Sefaköy/Küçükçekmece/İSTANBUL adresinde bulunan şirket merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Yapı - Yapı İnşaat'tan 2 yeni proje geliyor!

Yapı-Yapı İnşaat İş Geliştirme Direktörü Orkun Komutekir, iki tane lüks konut projesi inşa edeceklerini dile getirdi.

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

Agen Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agen Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Emine Gülen Tek tarafından kuruldu.

tek yapı inşaat kartal Haberi

tek yapı inşaat kartal


Yakacık Life Kartal Yakacık'ta Tek Yapı İnşaat tarafından inşa ediliyor. Toplamda 67 adet dairenin yer aldığı Yakacık Life Kartal projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor.


Yakacık Life fiyatları 140 bin TL'den başlayıp, 400 bin TL'ye kadar yükseliyor. Yakacık Life'ta daire büyüklükleri 50 metrekare ile 117 metrekare arasında değişiyor. Yakacık Life projesinde ödemeler banka kredili olarak da yapılabiliyor.


Yüzde 80'i yeşile ayrılmış olan Yakacık Life projesinde açık yüzme havuzu, kapalı devre kamera sistemi, güvenlik, kamelyalar, çocuk oyun alanları, 2 adet spor salonu gibi sosyal olanaklar yer alıyor.3 blok olarak inşa edilen Yakacık Life Kartal projesinin parsel alanı 3 bin 350 metrekare olarak belirtiliyor.



http://tekyapiinsaat.com.tr/

Telefon:0216 377 73 33

Gülcihan...