28 / 03 / 2024

Tekfen Azerbaycan projeleri

Tekfen Azerbaycan projeleri

Bakü’daki simge binalara imzasını atmaya devam eden Tekfen İnşaat, 169 m yüksekliğindeki Azerbaycan Vergi Bakanlığı’nın yeni yönetim binasının yapımını üstlendi.

Tekfen'in Azerbaycan projelerinin toplam değeri 2 milyar dolar!

Yeni projelerinde alt yapı hazırlıklarını sürdüren Tekfen İnşaat'ın, Azerbaycan'da yapımına devam ettiği projelerin değeri 2 milyar dolara ulaştı...

Tekfen Azerbaycan'da offshore platformu ve köprüleri yapım işini aldı!

Tekfen İnşaat tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yer alan yazılı açıklamaya göre Tekfen Azerbaycan' da iki adet offshore platformu ve de köprüleri yapım işini aldı...

Sur Yapı Almanya ve Azerbaycan projeleri için düğmeye bastı! 

Sur Yapı Azerbaycan projelerinde düğmeye bastı. Şirket Almanya ve Azerbaycan'da yeni projelere imza atacak. İşte ayrıntılar...

Türk müteahhitlerin gözü Azerbaycan’da!

Türkiye’nin askeri olarak aktif olduğu ülkelerden Libya’da müteahhitler alacaklarını tahsil edemezken, 2021 için dikkatler savaş sonrasında Dağlık Karabağ’daki yeniden inşa projeleri için Azerbaycan’a döndü. Müteahhitler, Körfez açılımı da talep ediyor.

Tekfen'den 218 milyon euro'luk anlaşma: Azerbaycan Merkez Bankası binasını inşa edecek!

Tekfen, 218 milyon euro'luk dev anlaşmayla Azerbaycan Merkez Bankası yönetim binasını inşa edecek. 

Tekfen, Azerbaycan Merkez Bankası'nın yönetim binasını inşa edecek! 

Azerbaycan'ın Cumhuriyet Merkezi binası Tekfen Holding tarafından inşa edilecek. Holding söz konusu inşaat içi  bildirim mektubu aldığını açıkladı.

Tekfen Holding’den Azerbaycan’da 100 milyon dolarlık satın alma!

Tekfen Holding iştirakleri arasında yer alan TechInvestments LLC, 375 milyon ABD doları tutarında ödenmiş sermayeye sahip SOCAR Polymer Investments LLC’ye yüzde 10 hisseyle ortak olmak üzere, Bakü’da sözleşme imzaladı.

Tekfen Bakü’de 6’ıncı platformuna başlıyor!

Tekfen İnşaat’ın Azerbaycan’da, yüzde 40 oranında pay sahibi olduğu Azfen, 6’ıncı platformunu Bakü'de hayata geçiriyor.

Tekfen Katar'da payını artırabilir!

Ankara- İzmir hızlı tren inşaatında yüzde 50'lik iş ortaklığıyla 879 milyon TL'lik iş alan Tekfen Holding, Azerbaycan'da hükümetten 94 milyon dolarlık bina ve Katar'da 2,1 milyar dolarlık otoyol inşaatı protokolü imzaladı.

Tekfen, yeni Azerbaycan'ı inşa ediyor!

Bakü’daki simge binalara imzasını atmaya devam eden Tekfen İnşaat, 169 m yüksekliğindeki Azerbaycan Vergi Bakanlığı’nın yeni yönetim binasının yapımını üstlendi.

Tekfen İnşaat'tan Azerbaycan'a 94 milyon dolarlık proje!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Tekfen İnşaat, Azerbaycan Vergi Bakanlığı'nın yeni binasını toplam 94 milyon ABD Doları bedelle inşa edecek.

Tekfen Holding İsrail ve İran’da proje arayışında!

Tekfen Holding Başkanı Murat Gigin, İsrail gazının Avrupa’ya taşınması projesinde rol almaya gayret edeceklerini, İran’da niyet mektubu aşamasına getirdikleri birkaç projeleri bulunduğunu söyledi.

Tekfen İnşaat TANAP Projesi'nde boruları bağlayacak!

Azerbaycan'da 2015 Avrupa Oyunları'nın açılış törenin gerçekleştiği olimpiyat stadını en kısa zamanda inşa eden Tekfen inşaat şimdi de TANAP Projesi'nde boruları bağlamaya başlayacak.

Bakü Olimpiyat Stadı'nı Tekfen İnşaat inşa etti!

Azerbaycan'ın başkenti Baku, 12-28 Haziran 2015 tarihleri arasında düzenlenecek 1. Avrupa Oyunları'na ev sahipliği yapıyor. Dev spor organizasyonunun açılış töreni, tasarım ve inşası Tekfen İnşaat tarafından yapılan Baku Olimpiyat Stadı’nda yapılacak.

Azerbaycan Emlak Fuarı 17-19 Aralık'ta!

Türkiye’deki emlak ve gayrimenkul firmaları ile özel yatırım projeleri Bakü Expo Center’de ilk kez yapılacak dev organizasyonda tanıtılacak. Elanexpo tarafından 17-19 Aralık 2015 tarihinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleştirilecek.

Tekfen Azerbaycan projeleri Haberi

Tekfen Azerbaycan projeleri

1996 yılında beri faaliyet gösterdiği Azerbaycan’da çok sayıda önemli projeye imza atan Tekfen İnşaat, portföyüne önemli bir proje daha ekledi. Azerbaycan Vergi Bakanlığı’nın yeni yönetim binasının yapımını betonarme çelik ve dış cephe kapsamıyla 94 milyon dolar bedelle üstlenen Tekfen İnşaat, projeyi 60 yıllık deneyimi ile son teknoloji kullanarak hayata geçirecek.


Baku’da, şehrin önde gelen simge projelerinin arasında yerini alacak olan proje, 169 metre yükseklikten ve 33 kattan oluşacak. Toplamda 44,200 metrekare kapalı alanı, 30,000 m² dış cephe kaplaması bulunan, özel mimariye sahip projede; yönetim ofisleri, konferans salonları, yeraltı otoparkı, kat bahçeleri ve ilave Oditoryum Binası ile birlikte dinlenme alanları bulunacak.


Azerbaycan Vergi Bakanlığı Yeni Merkez Binası önümüzdeki dönemde Azerbaycan’ın başkenti Baku’da, şehrin önde gelen simge projelerinin arasında yerini alacak.


Geçtiğimiz hafta, yapımını...