25 / 04 / 2024

tekfen levent mini tower

tekfen levent mini tower

Tekfen-Och Ziff ortaklığı Levent'teki Milli Reasürans'a ait otoparkı 17.5 milyon dolara Sayman Kimya ile birlikte satın aldı. Otoparkın yerine 13 katlı lüks ofis binası yapılacak..

Tekfen, Katar'da 40 bin kişilik stadyum inşa edecek!

Tekfen İnşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, Katar'da inşa edilecek Al Thumama Stadyumu için imzayı attı. 40 bin koltuk kapasiteli Al Thumama Stadyumu, 2020’de tamamlanacak.

İstanbul Inn Levent Şişli iletişim bilgileri!

Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunan proje 21 kattan meydana geliyor. İstanbul Inn Levent Şişli iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 679 58 58 olarak belirlendi.

İstanbul Inn Levent satılık konut!

Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunan proje 5 bloktan oluşuyor. İstanbul Inn Levent satılık konut tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

İstanbul Inn Levent satılık ev!

Toplam 650 adet bağımsız birimden meydana gelen proje Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın yerde bulunuyor. İstanbul Inn Levent satılık ev tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Şişli İstanbul Inn Levent fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunuyor. Şişli İstanbul Inn Levent fiyatları 250 bin dolardan başlıyor.

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent ulaşım!

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arkasında yer alıyor. Proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile hayata geçiriliyor.

İstanbul Inn Levent adres!

İstanbul Inn Levent Beşiktaş projesi İstanbul Şişli’de hayata geçiriliyor. İstanbul Inn Levent adres bilgileri kapsamında Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arka tarafında inşa ediliyor.

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent satılık!

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent satılık daire alanları 59 metrekareden başlıyor. Teslimleri 1 yıl sonra gerçekleşecek olan proje Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arka kısmında bulunuyor.

İstanbul Inn Levent ulaşım!

İstanbul İnn Levent ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arkasında yer alıyor. Ünal İnşaat İstanbul İnn Levent projesi 2016 yılında teslim edilecek.

Levent-Hisarüstü metro hattı açıldı!

Levent-Hisarüstü bağlantısını sağlayacak mini metro açıldı. Metro hattıyla Boğaziçi Üniversitesi'ni de barındıran bölgede Levent'ten Hisarüstü'ne 6 dakikada ulaşılacak. Metro hattından diğer metro hatlarına aktarma yapılabilecek.

Levent-Hisarüstü metrosu bugün açılıyor!

Levent’ten Hisarüstü’ne 6 dakikada ulaşımı sağlayacak mini metro bugün açılıyor. Açılışı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla bugün saat 17.00'de gerçekleşecek.

Levent–Hisarüstü mini metrosu 19 Nisan'da açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Levent – Hisarüstü bağlantısını sağlayacak mini metronun Pazar günü açılacağını söyledi. 19 Nisan'da açılacak mini metronun trafik yoğunluğunu azaltması bekleniyor.

İstanbul İnn Levent projesinde lansman fiyatları ile satışlar başladı!

DÜNYANIN en büyük küresel mimarlık etkinliği WAF'da (Dünya Mimarlık Festivali) finale kalan İstanbul İNN Levent projesi lansman fiyatları ile satışlar başladı. Levent'te Tekfen Tovver ve Levent Loft projelerinin hemen arkasında inşa ediliyor...

tekfen levent mini tower Haberi

tekfen levent mini tower
Yeni rezidans, alışveriş merkezi ve ofis binaları inşası için inşaat şirketlerinin hücumuna uğrayan Levent'te bu yönde hareketliliği kulesi 22 katlı Tekfen Tower'la (kule) başlatanlar arasında yer alan Tekfen; bölgeye ikinci bir iş merkezi yapacak. Tekfen'in iştirakleri arasında yer alan ve geçtiğimiz ekim ayında Amerikalı varlık yönetim şirketi Och-Ziff (OZ) ile ortaklaşa kurulan Tekfen-OZ Gayrimenkul Geliştirme, Sayman Kimya ile birlikte Levent'te Kanyon Alışveriş Merkezi yakınında bulunan Milli Reasürans A.Ş'ye ait bir süredir kullanılmayan çok katlı otoparkı satın aldı. Arsa büyüklüğü 2 bin 600 metrekare olan otopark için 17 milyon 500 bin dolar ödendi. Tekfen-Oz ile Sayman Kimya'nın yüzde 50'şer ortaklıkla aldığı otopark yıkılarak, yerine "A plus" sınıfı diye tabir edilen ve içinde lüks...