20 / 04 / 2024

tekirdağ Anadolu Çağrı Merkezi

tekirdağ Anadolu Çağrı Merkezi

Anadolu Çağrı Merkezi Tekirdağ'da açıldı. Saran Holding Grup Şirketlerinden Anadolu Çağrı Merkezi, ‘ Alo 171 Sigara Bırakma Danışma Hattı ’ ihalesini kazanarak, Tekirdağ’ da yeni bir merkez açtı.

Tekirdağ Kültür Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, yaptığı açıklamada Tekirdağ Kültür Merkezi inşaatının yüzde 90 tamamlandığını söyledi.

GYODER, Anadolu yatırımlarının önünü açıyor!

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre, 4 Ekim'de 8'ncisi düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi ile GYODER, Anadolu yatırımlarının önünü açmış olacak. 

Doğu’ya yatırım çağrısına destek geldi!

Başbakan Binali Yıldırım’ın Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yatırım çağrısı ve özel sektörün yapacağı yatırımlara sağlanacak teşvik ve destekler, iş dünyasında heyecan yarattı.

Ağrı'da Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin halı saha iskelesi çöktü!

Ağrı’da, Cumhuriyet Anadolu Lisesinin yapımı devam eden halı saha iskelesinin çökmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Cumhuriyet Anadolu Lisesinin bahçesinde yapılan halı saha inşaatı bilinmeyen bir nedenle çöktü.

Sefer Aşır Eraslan: TOKİ binalarıyla kentleştik!

Anadolu Gazetesi köşe yazarı olan Sefer Aşır Eraslan bugünkü köşe yazısında kentsel dönüşümü ve kentsel dönüşüm ile kente dönüşümün farklılıklarını anlattı. İşte o yazı...

Ağrı'ya İshak Paşa Sarayı’na benzer kültür merkezi inşa ediliyor!

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi kampüsünde yapılan Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük ve kapsamlı Kültür ve Kongre Merkezinin inşaatı hızla yükseliyor. Kültür ve Kongre Merkezi 2015 yılı sonunda tamamlanacak...

İshak Paşa Sarayı’na benzer kültür merkezi Ağrı'da inşa ediliyor!

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi kampüsünde yapılan Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük ve kapsamlı Kültür ve Kongre Merkezinin inşaatı hızla yükseliyor. Kültür Merkezi, 17 bin 595 metrekarelik alan üzerine inşa ediliyor.

TANAP Projesi için 15 müteahhit çağrılacak!

AZERBAYCAN gazını Türkiye ve Avrupa'ya taşıyacak olan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP) bin 810 kilometrelik kara kesimi inşaatı kapsamında açılacak ihaleye, 15 müteahhit firma ve konsorsiyum çağırılacak...

Kar yağışı nedeniyle Ardahan-Şavşat ve Erzurum-Ağrı karayolu ulaşıma kapandı!

Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz ile iç kesimlerdeki bazı illerde kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor Amasya'da yolların kapanması nedeniyle bazı köylere seçim sandıkları ulaştırılamadı. Ardahan-Şavşat ve Erzurum-Ağrı karayolu kapandı.

Anadolu Çağrı Merkezi Tekirdağ'da açıldı!

Anadolu Çağrı Merkezi Tekirdağ'da açıldı. Saran Holding Grup Şirketlerinden Anadolu Çağrı Merkezi, ‘ Alo 171 Sigara Bırakma Danışma Hattı ’ ihalesini kazanarak, Tekirdağ’ da yeni bir merkez açtı.

CMC, 2015'te Anadolu'da yeni bir çağrı merkezini faaliyete geçirecek!

Dış kaynak çağrı merkezlerinden CMC, 2014 yılı içinde 3 milyon doları teknolojik olmak üzere toplam 5 milyon dolarlık yatırım yapacak. Şirket, Anadolu’da yeni bir çağrı merkezi kuracak...

Ağrı Taşlıçay 'da 4 yeni tesis hizmete açıldı!

Ağrı Taşlıçay 'da Taşlıçay Belediyesi 'ne ait halı ve kilim dokuma atölyesi, Taşıçay Anadolu Lisesi öğrenci yurdu, Sofi Abdulhadi Camisi ve afet konutlarının açılışı yapıldı.

TOKİ Ağrı Fırat'ta başvurular için son 3 gün !

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi projesi kapsamında satışa sunulan 203 adet daire için başvuruların 3 gün sonra sona eriyor...

tekirdağ Anadolu Çağrı Merkezi Haberi

tekirdağ Anadolu Çağrı Merkezi

Açılışını T.C. Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ın yaptığı çağrı merkezi, sigarayı bırakmak isteyen herkese yardımcı olmayı amaçlıyor. Merkez ayrıca Tekirdağ halkına yeni istihdam olanakları sağlaması ile de dikkat çekiyor. 


Saran Holding’in grup şirketlerinden olan Anadolu Çağrı Merkezi, Sağlık Bakanlığı’nın uluslararası ödüllü hizmeti ‘Alo 171’i halkla en hızlı şekilde buluşturmak için harekete geçti. Bir süre önce Bakanlığın açtığı ‘Alo 171 Sigara Bırakma Danışma Hattı’ ihalesini kazanan şirket, bu amaçla Tekirdağ’da yepyeni bir merkez açtı. Anadolu Çağrı Merkezi Tekirdağ Şubesinin açılışı, 06 Mart 2014 tarihinde T.C. Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, ve diğer üst düzey yetkililerin katılımıyla gerçekleşti. Bakan Müezzinoğlu, Vali Yerlikaya ve...