26 / 04 / 2024

Tekirdağ Büyükşehir imar eğitimi

Tekirdağ Büyükşehir imar eğitimi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yerel yönetimler personelinin hizmet kapasitesinin artırılması eğitim projesi kapsamında 'Yerel Yönetimlerde İmar Hizmetleri ve Coğrafi Kent Bilgi Sistemleri Eğitim Programı' düzenlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlık arasında imar krizi! İstanbul imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imar krizi patlak verdi. Peki İstanbul imara mı açılıyor? İşte detaylar...

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Tekirdağ Büyükşehir 14 işçi alacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından işçi alımı yapılacağı açıklandı. İşte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işçi alımı ile ilgili detaylar...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Büyükşehir belediyelerinin imar yetkilerine düzenleme!

Büyükşehir belediyelerinin imar yetkilerine yeni düzenleme mi geliyor? AK Parti’nin üzerinde çalışmalar sürdürdüğü yeni yerel yönetimler düzenlemesi kapsamında, büyükşehir belediyelerinin imar yetkileri yeniden düzenlenebilir...

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Tekel Fabrikası imar açıklaması! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ilde bulunan Tekel Fabrikası'nın imar planına ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden 'Karasu'da imar rantı' açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nca Karasu’da imar planlarıyla ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2021'de kira fiyatlarına zam yapmayacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele çerçevesinde belediyeye ait kiracıların kira ücretlerine zam yapmayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, şehir hastanesinin imarı için toplanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, inşa edilecek olan bin yataklı şehir hastanesine yönelik imar planlarında değişiklik için toplanıyor.

Tekirdağ Büyükşehir imar eğitimi Haberi

Tekirdağ Büyükşehir imar eğitimi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yerel yönetimler personelinin hizmet kapasitesinin artırılması eğitim projesi kapsamında 'Yerel Yönetimlerde İmar Hizmetleri ve Coğrafi Kent Bilgi Sistemleri Eğitim Programı' düzenlendi. 


İMAR UYGULAMALARI SON DERECE ÖNEMLİ 

Yılmaz İçöz Sahnesinde gerçekleştirilen eğitim programının açılışında konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, imar uygulamalarının gerek uygulamayı yapacak olan belediye çalışanları gerekse de kentte yaşayan insanlar için son derece önemli olduğunu altını çizerek, bu tür eğitim programlarının son derece iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Albayrak, eğitim programı dolayısıyla Tekirdağ'a gelen Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Yetkilileri ile Prof. Dr. Ruşen Keleş'e katkılarından dolayı teşekkür etti.

PROF. DR. RUŞEN KELEŞ EĞİTİM VERDİ 

Eğitim programının ilk bölümünde Ankara Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ruşen Keleş, imar plan uygulamaları, imar plan tadilatları, kentsel dönüşüm uygulamalarında imar planlarının rolü,...