26 / 04 / 2024

Tekirdağ Çorlu türkgücü kamulaştırma

Tekirdağ Çorlu türkgücü kamulaştırma

Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi sınırları içerisinde 78 alanda acele kamulaştırma kararı alındı. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Milli Emlak'tan Çorlu'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle konut imarlı arsa!

Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü, Tekirdağ Çorlu'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Tekirdağ Çorlu'da satılık 2 iş yeri!

Mülkiyeti S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’ne ait olan 2 iş yeri satışa çıkarılıyor. Satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Alaçatı'daki arazisine inşaat firmalarından teklif yağmıştı: Şarkıcı Berkay Tiny House işine mi giriyor? 

Popülaritesini koruyan Tiny House'lara talep gün geçtikçe artıyor. Son olarak şarkıcı Berkay'ın Alaçatı'daki arazisine Tiny House yapacağı konuşuluyor. Peki, Berkay Tiny House işine mi giriyor? İşte detaylar...

Çorlu Belediyesi'nden büyük fırsat: KDV'den muaf ve imarlı 9 arsa satacak!

Tekirdağ İli Çorlu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Çorlu ve Ergene'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre söz konusu ihale 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

BİM'den çılgın indirim! Güneş kremi 195 TL'ye, güneş koruyucu sprey 129 TL'ye, bronzlaştırıcı krem 69 TL'ye düştü!

BİM yaz mevsimine özel aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Güneş kremi 195 TL'ye, güneş koruyucu sprey 129 TL'ye, bronzlaştırıcı krem 69 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler ve fiyatları...

Philips azur buharlı ütü alana cüzdan hediye! Bu hediye kampanyası kaçmaz! İşte Philips 9 Mart 2023 fiyat listesi

Philips GC4552 Buharlı Ütü Divarese Cüzdan hediyesiyle birlikte Hepsi burada internet sitesinde tüketicisini bekliyor. Peki hediyeli Philips buharlı ütü ne kadara satılıyor? 

MTV’de ilk taksit bu ay ödenecek! İşte tüm araç için tarih ve ödeme tutarları!

Binlerce motorlu taşıt kullanıcısı güncel MTV oranlarıyla ne kadar ödeyeceğini araştırıyor. Hangi araç sahibi ne kadar ödeyecek? MTV ödemesi nasıl yapılacak? MTV taksit ödeme tarihleri nedir? İşte ayrıntılar…

TOKİ Tekirdağ projesi için beklenen o tarih geldi! 570 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Dar gelirlileri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu'da 570 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ'den Tekirdağlılara müjde! O ilçeye peş peşe 887 konutluk 2 yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. Projelerde toplam 887 yeni konut yer alacak.

TOKi'den Çorlu'ya yeni proje geliyor! 317 konut için tarih resmen açıklandı!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projesinin ihale tarihini de açıkladı. Tekirdağ TOKİ projesinde 317 yeni konut yer alacak.

TOKİ’den Tekirdağ Çorlu’da 570 konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

14 ayar tektaş yüzüklerde göz kamaştırıcı fiyatlar! İşte Koçak 21 Ekim 2022 fiyat listesi

14 ayar altın tektaş yüzüklerin fiyatları göz kamaştırıyor. Her bütçeye uygun 22 ayar tektaş yüzük modelleri Koçak'ta. Peki tektaş yüzük fiyatı ne kadar? 14 ayar tektaş yüzükler ne kadar? İşte Koçak 21 Ekim 2022 fiyat listesi.

TOKİ Tekirdağ Çorlu 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Çorlu 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Çorlu projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Çorlu 2022 sosyal konut projesi...

Tekirdağ Çorlu türkgücü kamulaştırma Haberi

Tekirdağ Çorlu türkgücü kamulaştırma

Tekirdağ Çorlu'da 78 alanda acele kamulaştırma kararı alındı. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.


Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların, Çorlu 1 Organize Sanayi Bölgesi Atık Su Arıtma Tesisi Bağlantısının Yapılması Amacıyla Tekirdağ Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için