28 / 03 / 2024

Tekirdağ işyerlerini su bastı

Tekirdağ işyerlerini su bastı

Tekirdağ'da şiddetli yağış nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı, bir çok araç su birikintilerinde kaldı, ev ve iş yerlerini su bastı.Kentte öğleden sonra etkili olan şiddetli yağış, bazı yollarda su birikmesine neden oldu. 

Kahramanmaraş esnafına imar müjdesi! İş yerlerini aynı yere yapabilecekler!

Kahramanmaraş'ta toptancılar sitesindeki esnaflar için hibe destekli imar hakkı müjdesi geldi. Buna göre esnaflar iş yerlerini aynı yere yapabilecekler.

Esnaflardan kira sınırı talebi: Fahiş kiralar iş yerlerini kapattıracak boyuta geldi! 

Fahiş kiralar iş yerlerini kapattıracak boyutlara ulaşırken, esnaflardan kira sınırı talebi geldi. İşte ayrıntılar...

Nakite sıkışanların içine su serpilecek! Yapı Kredi faizsiz kredi kampanyasını duyurdu!

Yapı Kredi, acil nakite sıkışanların içine su serpecek kampanyayı duyurdu. İşte detaylar!

O şehirde belediye işyerlerini kiraya verecek! 2 Mart 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Büyükşehir Belediyesi iş yerlerini kiraya vereceğini duyurdu. İhalenin tarihi ise 2 Mart 2023 olarak belirlendi.

“Asgari ücret daha yüksek olabilirdi” diyen HAK-İŞ kimi suçladı?

Türkiye'nin ikinci büyük işçi konfederasyonu HAK-İŞ, asgari ücretle ilgili kendilerine yapılan eleştirilere yanıt gelirken, rakamın 8 bin 500 TL'den yüksek olmamasıyla ilgili kimi suçladı?

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'ne su tasarrufu düzenlemesi!

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nde su tasarrufu içeren düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Gerçekleştirilen düzenlemelerle evlerde lavabo musluk debilerine sınırlama gelecek, sıcak su re-sirkülasyon pompası kullanımı zorunlu tutulacak.

TOKİ Van Erciş projesindeki iş yerlerini satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Erciş projesinde yer alan iş yerlerini 180 ay vade imkanıyla satışa çıkardı.

Tekirdağ için acele kamulaştırma kararı!

Tekirdağ ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnafın sorunları mecliste!

Pandemi döneminde işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnafın sorunlarının çözümü ve kısıtlamaların ne zaman kaldırılacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnafın sorunları mecliste!

Pandemi döneminde işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnafın sorunlarının çözümü ve kısıtlamaların ne zaman kaldırılacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ için acele kamulaştırma kararı!

Tekirdağ ili sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Büyükçekmece'deki Avenue İstanbul'un imar değişikliği için suç duyurusu!

CHP’li Büyükçekmece Belediyesi’nin inşaat firmasına imar peşkeşi çektiği Avenue İstanbul projesine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. 850 milyon TL'lik rant vurgunu için suç duyurusunda bulunulacak. Valilik, inşaatta inceleme yapan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün müfettiş talebini onayladı. 

CHP'den Kanal İstanbul ÇED raporu için suç duyurusu!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kanal İstanbul projesinin ÇED raporunu hazırlayanlar hakkında “görevini kötüye kullanmaktan” suç duyurusunda bulundu. Tanal, Savcılıktan rapordaki eksikliklerin tespiti için bilirkişi ve keşif talep etti...

Tekirdağ işyerlerini su bastı Haberi

Tekirdağ işyerlerini su bastı

Sağanak nedeniyle kent merkezindeki su biriken bazı yollar trafiğe kapatıldı, ev ve iş yerlerini su bastı


Tekirdağ'da şiddetli yağış nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı, bir çok araç su birikintilerinde kaldı, ev ve iş yerlerini su bastı.


Kentte öğleden sonra etkili olan şiddetli yağış, bazı yollarda su birikmesine neden oldu. Barbaros Caddesi'nde, Altınova Köprüsü'nün altındaki yol, su birikintisi nedeniyle trafiğe kapatıldı. Bazı araçlar, köprü altından geçmek isterken biriken suda mahsur kaldı.


Cumhuriyet Meydanı'nın bir bölümünde park halindeki araçlar su altında kaldı, bazı araçlar trafikte seyirde güçlük çekti. Bazı ev ve iş yerlerinin bodrum katlarını su bastı. Vatandaşlar ve belediye ekiplerinin, suyu tahliye çalışmaları sürüyor.


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, su baskınlarına karşı çalışma başlatırken, AFAD ve itfaiye ekipleri de su altında mahsur kalan bazı...