24 / 04 / 2024

Tekirdağ Kozyörük altyapı

Tekirdağ Kozyörük altyapı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesine bağlı Kozyörük mahallesi kanalizasyon inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı. temel atma törenine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı...

Tekirdağ Büyükşehir'in yeni binasına FORM İmzası!

Form Şirketler Grubu bünyesindeki Form Endüstri Ürünleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni İl Hizmet Binası’nın tüm iklimlendirme ihtiyaçlarını enerji verimli ve son teknoloji ürünler ile karşılık veriyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir'in 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 20 yılında gerçekleştirilecek yatırımlarla ilgili bir toplantı yaptı.

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir'in 2019 yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından 11 ilçede hayata geçirilen çalışmalarla ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Diyarbakır'a 160 milyon liralık altyapı yatırımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destek ve himayelerinde Diyarbakır'a havalimanına ilave pist, Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve atıksu arıtma tesisi yapımı olmak üzere 160 milyon liralık altyapı yatırımı kazandırıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçede yapılan yatırımlar ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.

Tekirdağ yatırımları değerlendirildi!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 11 ilçede devam eden yatırımlarla ilgili bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları değerlendirildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçede hayata geçirdiği yatırımlar masaya yatırıldı.

Tekirdağ yatırımları zamanında tamamlanacak!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ genelinde yaptığı yatırımlar ile ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.

Tekirdağ Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği toplantıda kent genelindeki yatırımları masaya yatırdı.

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Muratlı ilçesinde gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili bir toplantısı gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir'in 2018 yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan yatırımların ele alındığı bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Tekirdağ Kozyörük altyapı Haberi

Tekirdağ Kozyörük altyapı


Tekirdağ’ın Malkara ilçesine bağlı Kozyörük mahallesi kanalizasyon inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı. Malkara ilçesinin Kozyörük mahallesinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan temel atma törenine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Kaymakamı Osman Altın, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Büyükşehir belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Ünsal, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcıları Dr. İbrahim İçöz, İ. Feyzi Ünal ve A. Soner Ergin, daire başkanları, birim müdürleri ve çok sayıda Kozyörüklü vatandaş ile davetliler katıldı.


TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, törende yaptığı konuşmasında, “Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım. Bu vesile ile saygı ve selamlarımı sunarım. bugün burada temelini atacağımız proje kapsamında 150-500 mm çaplarında toplamda 17.378 metre kanalizasyon...