24 / 04 / 2024

Tekirdağ Büyükşehir'in 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir'in 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 20 yılında gerçekleştirilecek yatırımlarla ilgili bir toplantı yaptı.



Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından 2020'de yapılacak yatırımlarla ilgili bir değerlendirme toplantıs yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılan yatırım değerlendirme toplantısına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıaoğlu, Atabey Baytöre ve Emin Pehlivan, TESKİ genel müdür yardımcıları, Başkan danışmanları ile büyükşehir belediyesi daire başkanları katılım gösterdi.

Gerçekleştirilen toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından 2020 yılında Tekirdağ ile genelinde yatırımlar ile ilgili bazı değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantı sonrasında konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ için durmadan çalışmaya devam edeceklerini açıkladı.


Geri Dön