27 / 04 / 2024

Tekirdağ üstyapı çalışmaları

Tekirdağ üstyapı çalışmaları

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak kentteki alt yapı ve üst yapı çalışmaları ve 2017 yılında yapılması planlanan çalışmalarla ilgili toplantı yaparak bilgi aldı.

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Tekirdağ'ın restorasyon çalışmaları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin restorasyon çalışmaları masaya yatırıldı.

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Tekirdağ Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı. Projenin bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılması bekleniyor.

Manisa Turgutlu'daki üst yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmaları ile ilçe halkının yüzünü güldürüyor. Projelerin ilçede koordinasyon içerisinde yürütülmesinden memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Tekirdağ'daki alt ve üst yapı çalışmaları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak kentteki alt yapı ve üst yapı çalışmaları ve 2017 yılında yapılması planlanan çalışmalarla ilgili toplantı yaparak bilgi aldı.

Hayrabolu Köprüsü için kamulaştırma çalışmaları başlatıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Hayrabolu Köprüsü için kamulaştırma dosyanın hazırlandığını ve çalışmaların sonuca ulaşması için çalışmaların hızlandırıldığını söyledi.

TESKİ çalışmaları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ toplantısına katıldı. TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Başkan Albayrak'a TESKİ'nin Tekirdağ genelinde yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Tekirdağ Ergene'deki altyapı çalışmaları tamamlandı!

Ergene'ye bağlı Vakıflar Mahallesinde çalışmaları bitirilen altyapı ve kanalizasyon hattında inceleme yaparak yetkililerden bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak devam eden kaldırım, asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

Gebze'deki üstyapı çalışmaları artarak devam edecek!

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2016 yılının her gününü dolu dolu, hizmet dolu geçirdi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2017 yılında da üstyapı ve yatırımlarla çalışmaların artarak devam edeceğini dile getirdi

Kula Dereköy'deki üstyapı çalışmaları tamamlandı!

Dereköy mahallesindeki içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, mahallenin bağlısı olan Manaklar’dan sonra mahalle merkezinde de kilit parke çalışmalarına başladı.

Tekirdağ Kentsel İyileştirme Başkanlığı'nın çalışmaları değerlendirildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yıl sonu değerlendirmeleri kapsamında düzenlen brifing toplantısında, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığının 2016 yılında yaptığı çalışmalar hakkında genel bilgi aldı.

Gebze Mimar Sinan'daki üstyapı çalışmaları tamamlandı!

Mimar Sinan’da yapımı tamamlanan üst yapı çalışmalarını denetleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mahalle sakinlerinin çalışmalara ilişkin talep ve önerilerini yerinde dinledi.

Tekirdağ üstyapı çalışmaları Haberi

Tekirdağ üstyapı çalışmaları


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak 5 ilçe belediyesinin  devam eden alt yapı ve üst yapı çalışmaları ve 2017 yılında yapılması planlanan çalışmalarla ilgili  toplantı yaparak bilgi aldı.


Çorlu belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen ve Danışmanlar Neşat Erdoğan,Şeref Çetin'in yanısıra ilçe belediye başkanları bazı büyükşehir belediye meclis üyeleri ile diğer yetkililerin de hazır bulunduğu toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığının Çorlu, Ergene, Çerkezköy, Saray ve Kapaklı ilçelerinde tamamlanan ve devam eden alt yapı ve üst yapı yatırımları değerlendirildi ve  görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca 2017 yılında da yapılacak hizmetler de ele alındı.


Tekirdağ'ın tüm ilçelerinde hizmetlerin yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak " 2017 yılında da ilçe belediyelerimizle beraber hizmetlerimizi artarak yapmaya...