29 / 03 / 2024

Tekirdağda satılık gayrimenkuller

Tekirdağda satılık gayrimenkuller

Tekirdağ İli Merkez'de yer alan 5.950 metrekare yüzölçümlü fabrika Tekirdağ 1. İcra Dairesi tarafından 13 Ekim 2014 günü saat 10:30 ile 10:40 arasında ihale ediliyor.

Tekirdağ'da satılık gayrimenkul 19 milyon 867 TL!

Tekirdağ İli Çerkezköy ilçesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 19 milyon 867 lira olarak belirlendi. Gayrimenkul açık artırma usulüyle 14 Ocak 2014 tarihinde satışa çıkacak...

Tekirdağ'da 15 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 729 bin TL!

Tekirdağ İli Çorlu ilçesinde yer alan 15 adet gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 729 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkuller açık artırma usulüyle 11 Kasım 2013 tarihinde satışa çıkacak...

Tekirdağ'da 8 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 219 bin TL!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesinde yer alan 8 adet gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 219 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı açık artırma usulüyle 3 Ekim 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Ankara Çankaya'da satılık ev fırsatı! Ev alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Ankara Çankaya'da açık artırma usulüyle 3 adet konut satılıyor. Satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenler dikkat! Zorunlu oldu süre verildi

Türkiye'de aşırı artan emlak fiyatları nedeniyle piyasada oluşan spekülatif adımlara devlet tarafından müdahale geldi. Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenlere zorunlu tutuldu. Süre verildi uymayanlara ceza kesilecek.

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

İstanbul'da kiralık ve satılık konut fiyatları uçtu!

İstanbul'da kiralık ev bulmak için bir konut tutmak için en az 4-5 bin TL bütçe ayrılması gerekiyor. Satılık evlerin fiyatları ise neredeyse anlık değişmeye başladı.

İstanbul'da satılık konut fiyatları fırladı!

Son günlerde artan konut fiyatları gündemden düşmüyor. İstanbul'da merkezi bile olmayan semtlerde 2+1 konutların fiyatları 300 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor. Beşiktaş ve Kadıköy gibi yerlerde ise eski binalardaki 2+1'ler 700-750 bin TL arasında satılıyor.

Manisa Soma'da 8.5 milyon TL'ye satılık 11 adet gayrimenkul!

Soma Bel İnşaat Maden Tarım Gıda Sağlık Emlak San. ve Tic. A.Ş., Manisa Soma'da yer alan 11 adet gayrimenkulü 8 milyon 551 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Kovid-19'da kiralık ve satılık dükkan sayısı arttı!

Kovid-19 salgını önlemleri esnafı olumsuz etkiledi, birçok iş yeri kapanıyor. Camına “kiralık-satılık” yazılı afiş asan dükkân sayısı her geçen gün çoğalırken, emlakçılara göre bir o kadar da 'görünmeyen kiralık' iş yeri bulunuyor.

Tekirdağda satılık gayrimenkuller Haberi

Tekirdağda satılık gayrimenkuller


Tekirdağ İli Merkez'de yer alan 5.950 metrekare yüzölçümlü fabrika Tekirdağ 1. İcra Dairesi tarafından 5 milyon 108 bin 491 TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satoşı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu taşınmaz 5.950 metrekare yüzölçümlü olup üzerinde, giriş nizamiye binası, irtibat binası, idare binası ve 2 katlı işçi koğuşu binası, 3 katlı işçi koğuşu binası, ile beton parke taşı imalatı olarak saha ve ulaşım yollarının kaplanması imalatlarından ibaret değerlendirmeler yapılacaktır.


İhale İlanı


T.C Tekirdağ 1. İcra Dairesi Taşınmazın Açık Arttırma İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri; Tekirdağ İli Merkez Kumbağ Köyü değirmen civarı mevkiinde bulunan fabrika Kumbağ belediye sınırları içerisinde, imar planı dışında kalıp, mevzii imae planı yapılarak yapılaşma şartları sağlanmış bir durumdadır.


Kıymeti: 5.108.491.70 TL

1.Satış Günü: 13/10/2014 günü saat 13:30 ile 10:40 arası

2.Satış Günü :07/11/2014 günü saat 13:30...