29 / 03 / 2024

teknik inşaat metropark fiyatlar

teknik inşaat metropark fiyatlar

Teknik Yapı'nın İstanbul Avrupa yakasındaki ilk projesi Halkalı Metropark fiyatları 95 bin TL'den başlayarak satışa çıktı...

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Ers Teknik İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Teknik İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Özbağ tarafından kuruldu.

Özyurt Teknik İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyurt Teknik İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atila Özyurt ve Rafet Özyurt ortaklığında kuruldu.

Pen Teknik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pen Teknik İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Ay, Melih Yaşar, Sezer Karakaş ve Sezgin Karakaş ortaklığında kuruldu.

Brç Teknik İnşaat Pazarlama Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brç Teknik İnşaat Pazarlama Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasin Berçin tarafından kuruldu.

E Mühendislik Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Mühendislik Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ata Hamzaçebi tarafından kuruldu.

Parantez Teknik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parantez Teknik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Yıldırım tarafından kuruldu.

Azm Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azm Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Selim Yıldız tarafından kuruldu.

Hazır Teknik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Hazır Teknik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Şahin tarafından kuruldu.

Meva Teknik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Teknik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Eraslan ve Muammer Eraslan ortaklığında kuruldu.

Rali Teknik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rali Teknik İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Acar tarafından kuruldu.

Arz Teknik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arz Teknik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gerz tarafından kuruldu.

Emsar Yapı Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsar Yapı Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Hızır Saral tarafından kuruldu.

teknik inşaat metropark fiyatlar Haberi

teknik inşaat metropark fiyatlar


İstanbul Halkalı'da hayata geçirilecek olan Metropark projesi Teknik Yapı imzasını taşıyor. Daha önce İstanbul Anadolu yakasında konut projeleri hayata geçiren Teknik Yapı'nın Avrupa yakasındaki ilk projesi Metropark olacak.


Metropark Evleri Halkalı'da Bahariye Halı Fabrikası arsası üzerinde yükselecek. Halkalı Metropark'ta konutlar 95 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. 


1+1 dairelerden 4+1 dairelere kadar alternatiflerin yer aldığı Halkalı Metropark projesinde Teknik Yapı ödemeleri yüzde 5 peşinat ile yapma imkanı veriyor. Teknik Yapı'nın Halkalı Metropark projesi 1.270 konut ve 6 dükkandan meydana geliyor.



Telefon: 444 10 08

Web Adresi: http://www.teknikyapi.com/

Gülcihan...