25 / 04 / 2024

Teknik Yapı işçi mi arıyor

Teknik Yapı işçi mi arıyor

Teknik Yapı tarafından Teknik Yapılar San. ve Tic. A.Ş için satış direktörü, proje müdürü ve şantiye şefi, İnsan kaynakları ve idari işler müdürü, genel müdür yardımcısı personeli alacaktır.

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiriyor!

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiren süper kazanç kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Uplife Kadıköy, Deluxia Park Residence, Evora Denizli, Evora İzmir ve YücelPark projeleri bulunuyor. 

Teknik Yapı Suadiye Sahil projesi teslim için gün sayıyor!

Teknik Yapı tarafından İstanbul’un Anadolu yakasında Kadıköy Suadiye’de hayata geçirilen Suadiye Sahil projesi teslim için gün sayıyor.

Teknik Yapı ile Halk GYO İzmir projesi için işbirliği yaptı!

Emlak Konut GYO’nun, İzmir’in Alsancak ilçesinde hayata geçirmeyi planladığı gayrimenkul projesini 1,6 milyar liralık hasılat taahhüdüyle kazanan Teknik Yapı, gayrimenkul sektörünün güçlü ismi Halk GYO ile işbirliği yaptı.

Girgin Teknik Yapı İnşaat Mühendisliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Girgin Teknik Yapı İnşaat Mühendisliği Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Furkan Girgin imzasıyla kuruldu.

Teknik Yapı 2016'da 5 yeni projeyi satışa sunacak!

2016 Teknik Yapı için Anadolu'ya açılım yılı olacak. Şirket, yılın ilk çeyreğinde Anadolu'daki ilk durağı Denizli'de 1500 dairelik projesini satışa sunacak.

Teknik Yapı faiz oranını sabitlediği kampanyasını uzattı!

Teknik Yapı, faiz oranlarını yüzde 0.25'te sabitlediği kampanyasını Kurban Bayramı'na kadar uzatma kararı aldı.

Teknik Yapı'dan yatırımcıya kampanya desteği!

Teknik Yapı, faiz oranlarını yüzde 0.25'e indirdiği kampanyasını Kurban Bayramı'na kadar uzatma kararı aldı "Serinleten Kampanya" sloganı ile faiz oranlarını yüzde 0.25'e indi.

Bosch Termoteknik’ten teknik okullarla işbirliği!

Bosch Termoteknik, teknik okullarla işbirliği yapıyor. Bosch Termoteknik, okullarla imzaladığı protokol ile öğrencilerin gelişimini ve uygulamalı eğitimlerle pratik yapmalarını sağlamayı amaçlıyor. Ekip daha fazla okula ulaşmayı hedefliyor.

Tarım arazilerinde teknik nitelikli işlem talebi nasıl yapılır?

Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun'la tarımsal arazilerin nitelikleri İl Tarım Müdürlüğü tarafından tespit edilecek. Peki tarım arazilerinde teknik nitelikli işlem talebi nasıl yapılır?

Teknik Yapı Evora İstanbul ödeme koşulları!

Teknik Yapı Evora İstanbul ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Evora İstanbul projesinde dairelerin fiyatları 105 bin 900 TL'den başlıyor

Teknik Yapı Evora İstanbul fiyat listesi!

Teknik Yapı Evora İstanbul fiyat listesi bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Evora İstanbul projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı

Teknik Yapı Evora İstanbul fiyatları!

Teknik Yapı Evora İstanbul fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. 44 blok halinde inşa edilen Evora İstanbul projesi toplam 4 bin 304 adet konuttan meydana geliyor

Teknik Yapı Evora İstanbul satılık!

KDV oranının yüzde 1 olarak belirlendiği Teknik Yapı Evora İstanbul satılık daire fiyatları 105 bin 900 TL'den başlıyor. Evora İstanbul projesi İstanbul'un Anadolu Yakası ilçelerinden Tuzla'da inşa ediliyor....

Teknik Yapı işçi mi arıyor Haberi

Teknik Yapı işçi mi arıyor

Teknik Yapı tarafından Teknik Yapılar San. ve Tic. A.Ş için satış direktörü, proje müdürü ve şantiye şefi, İnsan kaynakları ve idari işler müdürü, genel müdür yardımcısı personeli alacaktır.


TEKNİK YAPI TEKNİK YAPILAR SAN. VE TİC. A.Ş. için
SATIŞ DİREKTÖRÜ (Ref: SD);


- Teknik Yapı projelerinin satış ve pazarlama organizasyonunu yürütebilecek,


- Potansiyel kiralama ve satın alma kaynaklarına ulaşabilecek,


- 15 yıllık iş deneyimi ve sektörde kurumsal firma geçmişi olan,


PROJE MÜDÜRÜ (Ref: PM) ve ŞANTİYE ŞEFİ (Ref: ŞŞ);


- İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan 3.000 konutluk projenin organizasyon ve koordinasyonunu sağlayacak,


- Büyük çaplı şantiye yönetim deneyimine sahip (PM için en az 15 yıl, ŞŞ için en az 10 yıl),


- Mühendislik veya mimarlık fakültelerinden mezun,


İNSAN KAYNAKLARI ve İDARİ İŞLER MÜDÜRÜ (Ref: İK);


- Holding firmalarının 3.000+ kişilik insan...