25 / 04 / 2024

teknik yapı istanbul projesi

teknik yapı istanbul projesi

Umut Durbakayım, Teknik Yapının 2017'de Kartal'da ve Maltepe'de yeni projelere başlayacağını ayrıca Emlak Konutla en az 1.000 konuttan oluşan yeni projeler yapmak istediklerini belirtiyor.

İstanbul'a 81 bin yeni konut

Konut sektörü 2008'de canlanacak. Sadece Gayrimenkul sektörü, yeni yıla hızlı giriyor. 13 şirket, İstanbul'da farklı gelir gruplarına yönelik toplam 81 bin 739 konutun inşaatına başlayacak.

Teknik Yapı İstanbul projelerinde yüzde 30 indirim fırsatı! 

Teknik Yapı İstanbul'daki projelerinde geçerli yüzde 30 indirim kampanyasını başlattı. Sadece 30 ev için geçerli olan kampanya 30 Eylül 2019 tarihinde bitecek. 

Teknik Yapı İstanbul'da yeni proje yapacak!

Umut Durbakayım, Teknik Yapının 2017'de Kartal'da ve Maltepe'de yeni projelere başlayacağını ayrıca Emlak Konutla en az 1.000 konuttan oluşan yeni projeler yapmak istediklerini belirtiyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul güncel fiyatlar!

Concord İstanbul Rezidans'ta peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Projede 1. etap teslimlerinin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor. İşte Teknik Yapı Concord İstanbul güncel fiyatlar...

Teknik Yapı Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen Teknik Yapı Concord İstanbul Konutları 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Evora İstanbul Teknik Yapı fiyat listesi!

Evora İstanbul Teknik Yapı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplamda 4 bin 979 adet daire ve 100 adet dükkandan oluşan proje 300 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul kampanyası!

Teknik Yapı Concord İstanbul kampanyası kapsamında 60 ay vade fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen daireler yer alıyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul satılık konut!

Teknik Yapı Evora İstanbul satılık konut fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor. Ödeme planı kapsamında 60 ay vade imkanı sunan proje 300 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul iletişim bilgileri!

Daire fiyatlarının 480 bin TL'den başlangıç gösterdiği Teknik Yapı Concord İstanbul 'da 1.175 adet konut yer alıyor. Teknik Yapı Concord İstanbul iletişim bilgileri haberimizin için yer alıyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul fiyatlar!

Teknik Yapı Concord İstanbul fiyatlar kapsamında peşin alımlarda yüzde 12'ye varan indirim yapılıyor. İlk etap teslimlerin Aralık 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede yüzde 0,39 faiz oranı ile 60 ay vade imkanı sunuluyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul güncel fiyatlar!

Evora İstanbul Konutları İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Toplam 4 bin 979 daire, 100 dükkanın yer aldığı projede 60 aya varan vade imkanı sunuluyor. İşte Teknik Yapı Evora İstanbul güncel fiyatlar...

Teknik Yapı Concord İstanbul Fikirtepe fiyatları!

Teknik Yapı Concord İstanbul Fikirtepe fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Projede 36 ay 0 faiz veya 48 ay yüzde 0,25 faiz oranı ile ödeme yapılabiliyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul ev fiyatları!

Teslimleri hemen yapılan Teknik Yapı Evora İstanbul ev fiyatları metrekare bazında farklılık gösteriyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Teknik Yapı Tuzla Evora İstanbul fiyatları!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık göstererek dizayn edildiği proje toplam 300 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Teknik Yapı Tuzla Evora İstanbul fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor.

teknik yapı istanbul projesi Haberi

teknik yapı istanbul projesi


Konut sektörünün 2016 yılını rekorla kapatacağını ifade eden Umut Durbakayım, Teknik Yapının 2017'de Kartal'da ve Maltepe'de yeni projelere başlayacağını ayrıca Emlak Konutla en az 1.000 konuttan oluşan yeni projeler yapmak istediklerini belirtiyor. 


TEKNİK Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, 2016'da yaşanan tüm zorluklara rağmen inşaat sektörünün zorlu bir savaş verdiğini ve yılı rekor konut satışıyla tamamlamasının öngörüldüğünü belirtirek, "Bu dönemde Teknik Yapı güvenli liman olma özelliğini korudu. 2017de de yeni projelerimiz devam edecek. İstanbulda ve Anadoluda projeler geliştirmeye devam edeceğiz" dedi. 


Gayrimenkul sektörü 2016 yılını nasıl geçirdi? 


İNŞAAT sektörü geride bırakacağımız yılda tarihi sınavdan geçti ve bunu büyük bir başarıyla geçti. 2016da birçok sıkıntı arka arkaya geldi. 15Temmuz darbe girişimi, doğu ve güneydoğu sınırımızda giderek büyüyen bir savaş, ekonomimiz üzerinde spekülatif...