28 / 03 / 2024

Teknik Yapı Yücel Park fiyat

Teknik Yapı Yücel Park fiyat

Yücel Park fiyat listesi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Yüzde 5 peşinat imkanı sağlanan proje 825 konut ve 17 ticari alandan meydana geliyor.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Teknik Yapı'dan 4 projede peşinde yüzde 10 indirim fırsatı! 

Teknik Yapı 4 projede hem peşinde yüzde 10 indirim fırsatı hem de yüzde 25'ini peşin kalanını 48 aya kadar vade ile ödeme imkanı sunuyor. Peki hangi projelerde bu fırsat geçerli? İşte detaylar...

Yücel Sitesi Malikleri, Teknik Yapı'nın yarattığı mağduriyetin sona ermesini istiyor! 

Teknik Yapı'nın kentsel dönüşüm sürecinde Yücel Sitesi maliklerini ve Yücel Park projesinden konut satın alan müşterilerini mağdur ettiğini söyleyen vatandaşlar bu mağduriyetin sona ermesini istiyor...

Teknik Yapı'dan yeni proje atağı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, ikisi İstanbul'da biri İzmir'de olmak üzere alt yapı hazırlıklarıyla uğraştıkları en az üç dönüşüm projeleri olduğunu belirtti. 

İKA Teknik Yapı'ya 1 yıl kesin mühlet verildi!

Konkordato talep eden İKA Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hakkında 1 yıllık kesin süre verildi...

Teknik Yapı İstanbul projelerinde yüzde 30 indirim fırsatı! 

Teknik Yapı İstanbul'daki projelerinde geçerli yüzde 30 indirim kampanyasını başlattı. Sadece 30 ev için geçerli olan kampanya 30 Eylül 2019 tarihinde bitecek. 

Teknik Yapı'dan yüzde 30 indirim kampanyası!

Konut kredi faizinin yüzde 1.28’e indirmesine destek veren Teknik Yapı 2018 fiyatlarıyla satışta olan daire fiyatlarındaki indirim oranını yüzde 30’a çıkardı ve ara ödemeleri kaldırdı.

Teknik Yapı'dan 44. yıl kampanyası 2018!

Teknik Yapı'dan 44. yıl kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Kampanyaya göre yüzde 25 peşinatta peşin fiyatına daire sahibi olma imkanı sağlanıyor.

Teknik Yapı 44. yıl kampanyası!

44. yaşını kutlayan Teknik Yapı satışı devam eden projelerinde özel bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 25 peşin olarak verildiği takdirde peşin fiyatına daire sahibi olma imkanı sağlanıyor. 

Teknik Yapı’dan yüzde 25 kazanç fırsatı!

Teknik Yapı, ekonomiyi canlandırmak için iki bakanlığın başlattığı çalışmaları birleştirerek konutta indirim kampanyası başlattı. Kampanya, daire almak isteyenlere yüzde 25 avantaj fırsatı sunuyor.

Teknik Yapı'da yüzde 10 peşinatla!

Teknik Yapı'da yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunuyor. Firma, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde başlatılan tarihi konut kampanyasına destek verdi.

Teknik Yapı'dan kazanç vakti! Yüzde 10 peşinat!

Konutta başlatılan Türkiye İçin Kazanma Vakti kampanyasına Teknik Yapı'dan destek geldi. Kampanya ile yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Yücel Park iletişim!

Teknik Yapı imzası ile Kartal'da yükselen Yücel Park'ta satışlar başladı. Projede daire fiyatları 329 bin TL'den başlıyor..

Teknik Yapı Yücel Park fiyat Haberi

Teknik Yapı Yücel Park fiyat

Teknik Yapı tarafından İstanbul Kartal Cevizli'de inşa edilen proje 21 dönüm alan üzerinde yükseliyor.  İnşaat alanı 99 bin 500 metrekare olan Yücel Park projesinde 825 konut ve 17 ticari alan yer alıyor.

Yücel Park'ta 1+1 ile 4+1 arasında daire seçenekleri sunuluyor. Denize 900 metre uzaklıkta yer alan projede açık hava oyun alanları, spor alanları, özel kreş, dinlenme alanları, yüzme havuzu bulunuyor.


Yücel Park fiyat listesi 2018!

Yücel Park projesinde fiyatlar 329 bin TL'den başlıyor. 

Proje konum olarak, sahil ve Bağdat Caddesi'ne 5 dakika,  metroya 5 dakika, Avm, hastane, eğitim kurumlarına 10 dakika ve havalimanına 20 dakika mesafede yükseliyor. 


Teknik Yapı Yücel Park iletişim:
Web: http://www.yucelpark.com/
Tel: 444 10 08
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com